Silicone Healing Discs

AOP

-+
Aantal is per 6 stuks
5,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Last van een piercing die te ver je huid in trekt? En weet je zeker dat je staafje lang genoeg is? Probeer dan eens deze Silicone Healing Discs! Deze kleine, flexibele discjes van transparant, hoge kwaliteit silicone voorkomen dat je piercing te ver het weefsel in zakt, een probleem wat nog wel eens voorkomt bij lippiercings en tongpiercings, bijvoorbeeld. Het discje schuif je heel makkelijk over het piercingstaafje heen, zodat het discje tussen je huid en het balletje of plaatje zit. De flexibele silicone past zich aan naar het weefsel, zodat je piercings opeens een stuk comfortabeler zitten.

Maar, dat is nog niet alles! De Silicone Healing Discs werken ook perfect bij de alom bekende kraakbeen bultjes! Silicone helpt het littekenweefsel te verminderen en gaat tegelijkertijd de irritatie van het sieraad tegen. Plaats een Healing Disc over het staafje van je piercing sieraad, zodat het discje op het desbetreffende bultje rust. Laat de piercing verder zoveel mogelijk met rust, zodat het weefsel zich optimaal kan herstellen. Meestal treedt er binnen 2 - 4 weken verbetering op.

Silicone Healing Discs zitten per 6 verpakt in een zakje en zijn geschikt voor sieraden van 1mm, 1,2mm, 1,6mm en 2mm. De discs zijn verkrijgbaar met een diameter van 5 mm of 7 mm.

  • Flexibel, meerekkend discje
  • Gemaakt van hoge kwaliteit silicone
  • Buitendiameter: 5 mm of 7 mm
  • Ideaal voor lippiercings en tongpiercings
  • Helpt bij de genezing van kraakbeen bultjes bij piercings
  • Per 6 stuks verpakt
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
60061
Kleur: 
Transparant
Materiaal: 
Silicone

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.365385
Average: 4.4 (26 stemmen)

Cijfer

26 reviews

8,7
5
Dit werkt echt! Ik heb alles geprobeerd voor het bultje bij mijn neuspiercing die ik nu bijna een jaar heb. Stond op het punt om hem eruit te halen maar ben blij dat ik dit nog geprobeerd heb, want met de siliconen disc was het bultje binnen een paar dagen al weg!
4.5
Bultjes waren snel weer weg. Aanrader!
5
Bultje bij mn neuspiercings, van alles geprobeert, zoutsprays, olies etc niks hielp. Totdat ik deze discs had gekocht. Ik heb wel een ringetje en 0,8mm dikte waardoor die niet helemaal goed aansloot, dus s nachts vastgeplakt met leukeplast aan mn neus en ook zo geplakt dat mn ringetje niet kon bewegen. De volgende ochtend was mn bultje al een stuk platter! Overdag gewoon gelaten voor wat het is ookal kwam hij er niet helemaal goed tegen aan, ook geen zoutsprays etc meer gebruikt. En nu nog geen week verder en het bultje is zo goed als weg!
5
Eindelijk is mijn bultje kleiner geworden op mn neuspiercing. Heb er een knipje in gemaakt zodat ik hem om de piercing kon doen zonder de piercing er uit te halen. Zeker een aanrader deze discs voor als niks meer helpt met je piercing.
5
Ik heb de 5mm healing disc gekocht voor mijn tragus piercing waar een behoorlijk grote kraakbeenbult bij was gekomen. Ik heb aan beide kanten van de piercing een disc geplaatst en na 3 dagen was de bult zo goed als weg. Nu, na 2 weken, kan ik eindelijk een 6mm piercing dragen, wat eerder te klein was vanwege de bult! Zeker een aanrader om dit te kopen. Let wel op als je bult wat groter is, dan kun je beter voor de 7mm disc gaan. De 5mm disc was voor mijn bult namelijk net iets te klein om de hele bult te bedekken.

Pagina's