Nikkelvrije Piercings - De populairste sieraden op een rijtje!

30 Mar 2023

In onze eerdere blog over nikkelvrije sieraden legden we al veel uit over het ontstaan van dit fijne materiaal en welke soorten nikkelvrij staal er verkrijgbaar zijn. Maar welke sieraden zijn er nu trendy en hip? Lees er meer over in onze blogpost!

 

Cobalt Chromium CoCrNF - Nikkelvrij Staal

Cobalt chromium, of kobalt chroom, is een metaallegering die al tijden gebruikt wordt in de tandheelkunde als medische implantaten. Voor de piercingindustrie is dit een relatief nieuwe, nikkelvrije staalsoort die zich erg goed leent voor het maken van prachtige piercingsieraden. Cobalt chroom is een prachtig materiaal, met een heldere glans (ook wel een hoge reflectie index genoemd) en mooie, witte kleur die doet denken aan de look van witgoud of rhodium. Kobalt chroom is tevens erg hard en goed bestand tegen krassen. Het heeft een ontzettend hoge corrosie bestendigheid en is erg sterk. Dit maakt het een perfect materiaal voor piercingsieraden met kleinere onderdelen. Cobalt chromium of CoCrNF is daarmee een ideaal materiaal voor bijvoorbeeld click ringen of navel clickers.

Shop piercingsieraden van CoCrNF nikkelvrij staal hier

 

Navelclickers van nikkelvrij staal

Piercing trends komen en gaan, en de navelpiercing is weer helemaal terug van weggeweest! Alhoewel, voor sommige piercing die-hards is ze natuurlijk een tijdloze klassieker gebleven. Inmiddels zijn er ook veel meer diverse sieraden verkrijgbaar voor navelpiercings, waaronder de prachtige navelclickers van nikkelvrij staal. Makkelijk om in- en uit te doen en verkrijgbaar in verschillende ontwerpen!

Shop navelclickers van nikkelvrij staal hierThreadless piercings en accessoires van nikkelvrij staal

Threadless piercing sieraden zijn super handig en een van de meest comfortabele sieraden die nu voor je oorbellen en piercings verkrijgbaar zijn. Wat ons betreft zijn threadless sieraden de toekomst voor piercingsieraden; er is namelijk geen ander systeem wat zo veelzijdig en makkelijk in gebruik is. Onze collectie threadless sieraden groeit ook enorm snel, er komen steeds meer sieraden opties bij en het assortiment met accessoires, in de vorm van balletjes, steentjes en leuke figuurtjes, groeit ook ontzettend snel. 

De threadless sieraden zonder nikkel zijn daarmee ook nog eens perfect wanneer je om wat voor reden dan ook geen sieraden met nikkel kan dragen.

Shop onze nikkelvrije threadless piercing sieraden hierDe nieuwste aanwinsten: titanium-niobium labret studs

Titanium-niobium is een echte nieuwkomer op de piercingmarkt. Er zijn nog niet veel sieraden beschikbaar, maar we hebben de echte alleskunner inmiddels wel in onze shop. Sieraden gemaakt van titanium-niobium hebben een prachtige glans en zijn net iets lichter van kleur dan onze sieraden van titanium 6AL-4V.

Shop nikkelvrije labrets van titanium niobium hierClick ring bedels en click ringen van nikkelvrij staal

Ook ons assortiment click ringen van nikkelvrij staal wordt steeds groter. Als eerste hadden we natuurlijk de basis ringen van glad, nikkelvrij staal. Maar inmiddels komen hier prachtige ringen met allerlei designs en ingezet met mooie steentjes bij. Zoals onze nieuwste clickers met premium zirkonia en opaal, verkrijgbaar ls daith clicker. Of click ringen met dots design. Je maakt het geheel helemaal af met een van onze click ring bedels van nikkelvrij staal. Ook deze leuke accessoires zijn inmiddels verkrijgbaar in tal van verschillende vormen, met of zonder steentjes.

Shop hier nikkelvrije click ringen en nikkelvrije click ring bedels