Nieuw! Threadless Plugs van BEAM!

6 jun 2023

Exclusief verkrijgbaar bij All Over Piercings: handgemaakte Threadless Plugs van BEAM! Hoe zijn we op het idee gekomen, en hoe maken we ze? Lees er alles over in deze blogpost!

 

Wat zijn Threadless Plugs?

Threadless plugs zijn handgemaakte, houten plugs waar we een threadless staafje ingezet hebben. Hierdoor kun je al onze threadless accessoires nu ook in je gestretchte oren dragen en eindeloos combineren! De plugs zijn verkrijgbaar in diverse houtsoorten en maten van 6 mm tot en met 25 mm. Shop de nieuwe Threadless Plugs hier

 

Hoe zijn we op het idee gekomen?

Nadat we een nieuwe zending vol fantastische opzetstukjes binnenkregen, begon er ergens toch een idee op te borrelen… Hoe tof zou het zijn, als je je threadless sieraden óók in je opgerekte oren zou kunnen dragen? Daar moest iets voor verzonnen worden, dus pakten we onze houten plugs en zijn aan het puzzelen gegaan. Na veel uitdenken, proberen en aanpassen is er een ontwerp ontstaan dat ideaal bleek voor onze threadless accessoires. Onze threadless plugs zijn dus echt een All Over Piercings original, gemaakt door onze eigen BEAM! Ontwerper. 

 

Geschikt voor al onze threadless accessoires!

Yes, dat lees je goed! Al onze threadless accessoires zijn geschikt voor onze threadless plugs! Net zoals onze threadless staafjes zijn ook de speciale, custom plugs een perfecte match voor je threadless accessoires. En onze collectie groeit snel, check dus gauw de nieuwste aanvullingen voor je piercings!

 

 

Hoe werkt het?

Onze threadless plugs zijn heel makkelijk in gebruik. Het werkt eigenlijk op dezelfde manier als onze andere threadless sieraden. Al onze accessoires zijn al licht voorgebogen. Check bij het eerste gebruik of het vast genoeg blijft zitten. Wilje dat het opzetstukje nog iets steviger vast komt te zitten? Duw dan de pin van het accessoire tot ongeveer halverwege in het piercingstaafje. Duw het accessoire iets naar beneden, zodat de pin buigt. Duw vervolgens het accessoire helemaal op zijn plek. De druk dan de iets gekromde pin zal ervoor zorgen dat het sieraad op zijn plek blijft zitten! Je kunt het accessoire weer verwijderen door er zachtjes aan te trekken. Als je deze instructies volgt, blijven je toffe threadless accessoires gegarandeerd stevig in de plug zitten.

 

Verzorging threadless plugs

Je threadless plugs verzorg je eigenlijk op dezelfde manier als al je houten piercingsieraden. Gewoon met een zacht doekje opwrijven, en af en toe een beetje Oorsmeer of jojoba olie om het hout te voeden. Lees meer over de verzorging van je houten plugs en tunnels in deze blog.

 

Onze collectie threadless accessoires wordt steeds groter!

De afgelopen maanden zijn er al ontzettend veel nieuwe opzetstukjes bij gekomen, en dat zal de komende tijd nog zeker zo blijven. Op dit moment hebben we veel accessoires in zilverkleur, maar ook echt gouden threadless opzetstukjes. Onze fabrikant is druk bezig met het ontwerpen en produceren van andere uitvoeringen, dus hopelijk kunnen we er binnenkort ook veel goudkleurige varianten aan toevoegen. Blijf dus regelmatig onze site checken voor de nieuwste aanvullingen van onze threadless piercingsieraden.