Curated Ear Inspiratie - 5 Mooie Sieradencombinaties

25 aug 2022

Het is weer tijd voor een nieuwe inspiratieblog! Met vijf prachtige combinaties, gemaakt door onze toffe klanten. Voor wie de curated ear of earparty nog niet kent: een curated ear is een verzameling van meerdere oorpiercings met daarin de meest waanzinnige oorbellen en piercingsieraden. Alles mag, dus laat je creativiteit de vrije loop! Ga voor een minimalistische look, of maak een statement met kleine en hele grote oorbellen gecombineerd. Of kies je toch liever voor een oorbel set in goud of roodgoud? Check de foto's hieronder en laat je inspireren.

 

 

Earparty - Piercing Ketting

Superleuk en op ontzettend veel verschillende manieren te gebruiken: onze Piercing Ketting! Mooi om een helixpiercing mee te versieren of bijvoorbeeld om twee afzonderlijke piercings te verbinden. 

 

Earparty - Titanium Cluster

Met een piercing cluster accessoire maak je van een enkele piercing meteen een echte eyecatcher <3 Maak het jezelf dan meteen extra makkelijk, en kies de threadless variant! 

 

 

 

Earparty - Click Hoop Oorbellen met Marquise Zirkonia en Zoetwaterparel

Nog een prachtige earparty, dit keer met onze Click Hoop Oorbellen met Marquise Zirkonia en Opschroefballetje met Zoetwaterparel

 

 

 

Earparty - Click Ring Bedel en Triple Dots

Toe aan wat variatie? Dan zijn onze click ring bedels perfect. Hiermee geef je elke piercingring (met een dikte t/m 2 mm) meteen een andere look. In deze mooie earparty vind je ook nog onze Triple Dot Labret Stud in de traguspiercing terug.

 

 Earparty - Opaal!

Sieraden met opaalsteentjes doen het eigenlijk altijd goed. Je kunt ze op verrassend veel manieren combineren, zoals in deze earparty met zilver en opaal. In dit oor zie je twee van onze Opaal Cluster Barbells.

 

Bedankt voor het insturen van al jullie supermooie oorfoto's! Het is elke keer weer een feestje om al die prachtige creaties voorbij te zien komen. 

Op zoek naar nog meer earcandy? Check onze site voor de nieuwste oorbellen, click ringen en barbells.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op.

Telefoon: 072-7370119

Whatsapp: 06 4049 4149

Email: info@alloverpiercings.nl