Labret Stud Met Inwendig Schroefdraad - Triple Dots 3mm

AOP

 • Maat
  1 mm
 • Balmaat
  3 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
7,95

Beschrijving

Prachtige labrets met inwendig schroefdraad: betaalbare kwaliteit en makkelijk te verwisselen! Gemaakt van titanium van superhoge kwaliteit en voorzien van inwendig schroefdraad zodat je deze sieraden makkelijk en comfortabel kunt wisselen. Deze labrets geven je piercings een extra mooie look door de triple dots balletjes aan voorzijde. Het opschroefaccessoire van deze labrets heeft geen gaatje waar het staafje in gedraaid wordt, maar een stukje uitstekend schroefdraad wat je in het staafje draait. Superkwaliteit piercingsieraden, perfect voor allerlei piercings! (Extra info: het schroefdraadje van het bijgeleverde accesoire heeft een exacte dikte van 0,8 mm en past bij de andere 1 mm en 1,2 mm piercingsieraden van All Over Piercings, met inwendig schroefdraad)
 • Topkwaliteit piercingsieraden!
 • Gemaakt van titanium
 • Met leuk Triple Dots accessoire, 3 mm diameter in totaal
 • Ideaal voor kraakbeenpiercings, neuspiercings en diverse andere piercings
 • Voorzien van inwendig schroefdraad, extra comfortabel bij het verwisselen
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
61300
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Titanium
Schroefdraad: 
Inwendig schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

3.4
Average: 3.4 (5 stemmen)

Cijfer

5 reviews

6,8
4
Een mooie kleine piercing die comfortabel is in je oor. Ik ben alleen wel een kwartier bezig geweest om het balletje erop te draaien. Vanwege dat het drie kleine balletjes zijn is het wat onhandig om een goede grip te krijgen. Maar nu hij erin zit zit hij heel fijn!
5
Heel fijn product! Heb deze in mijn neus gedaan toen er een vochtbultje ontstaan is. Binnen een aantal dagen was deze helemaal verdwenen! Wel lastig om in de krijgen, daarom ben ik naar de piercer gegaan.
3.5
Mooie kleine labret sieraden. Gedragen als normale oorbellen. Was wel eerst een half uur bezig met proberen vast te schroeven, aangezien ze zo klein en rond zijn. Verder ziet het er gewoon netjes uit.
0.5
Volgens product omschrijving zou deze labret gebruiksvriendelijk zijn. NOT! Bijna onmogelijk om op te schroeven. Klassieke opschroefballetjes zijn nog makkelijker dan deze.
4
Een mooi sieraad, maar moeilijk om de top er op te schroeven (gedragen als neuspiercing).

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.