Zwarte Handschoenen

Black Gloves - 8 Pieces
-+
Aantal is per 8 stuks
1,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Ben je van plan je haren te gaan verven of heb je gewoon een extra setje handschoenen nodig om je piercings te wisselen? Dan zijn deze zwarte nitril handschoenen ideaal! Verpakt per 8 stuks, zo hoef je niet meteen een grote doos met handschoenen met extra verzendkosten aan te schaffen. Gemaakt van sterk, zwart nitril en in diverse maten verkrijgbaar. Let op! Deze handschoenen worden verstuurd als pakket. Hier zijn pakketkosten aan verbonden. Hou daar rekening mee.
Artikelnummer: 
79999
Kleur: 
Zwart

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.97059
Average: 5 (17 stemmen)

Cijfer

17 reviews

9,9
5
Had de handschoenen besteld met het idee dat als ik een piercing er niet uit zou krijgen, deze handschoenen mij meer grip zouden geven. Ben nu zo blij dat ik ze heb besteld! Had drie piercings die ik moest vervangen die er al een hele lange tijd inzaten, en kreeg ze met mijn blote handen niet los. Met de handschoenen was het enorm simpel. Voortaan bestel ik altijd een zakje mee! Ook erg fijn dat er verschillende maten zijn. Standaard handschoenen zijn altijd veel te groot, en nu passen ze gewoon!
5
Met deze handschoenen eindelijk bepaalde piercings kunnen wisselen omdat ik eerst niet genoeg grip had. Je kan ze makkelijk meerdere keren gebruiken, want ze zijn heel stevig.
4.5
Hoopte hiermee mijn piercings zelf los te kunnen draaien, maar helaas. Maar het zijn wel super fijne, stevige handschoenen voor dingen als je haar verven!
5
Ideaal voor van alles: piercings in en uit doen, haren verven, schoonmaken, afwassen... En geen nare witte waas op je handen!
5
Veeeeel beter dan de handschoenen die ik eerst gebruikte om mijn piercings mee in te doen. Deze sluiten netjes aan, zijn een stuk dikker, zijn zelfs goedkoper dan die wat ik eerst gebruikte en gaan makkelijker aan en uit omdat ze niet zo blijven plakken lijkt het. Oh en ze bevatten niet van dat witte poeder waardoor je kleding niet plots onder de witte vegen zit.

Pagina's

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.