Zwarte Handschoenen

Black Gloves - 8 Pieces
-+
Aantal is per 8 stuks
1,00

Beschrijving

Ben je van plan je haren te gaan verven of heb je gewoon een extra setje handschoenen nodig om je piercings te wisselen? Dan zijn deze zwarte nitril handschoenen ideaal! Verpakt per 8 stuks, zo hoef je niet meteen een grote doos met handschoenen met extra verzendkosten aan te schaffen. Gemaakt van sterk, zwart nitril en in diverse maten verkrijgbaar.
Artikelnummer: 
79999
Kleur: 
Zwart

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

5
Average: 5 (11 votes)

Cijfer

11 reviews

10,0
5
Hele fijne handschoenen. Ik gebruik ze om de balletjes op en van mijn piercings te draaien. Ik heb nooit fatsoenlijk grip en met deze draai ik ze los en vast als een malle.
5
Stevige handschoenen en makkelijk aan en uit te trekken.
5
Ze zijn echt super fijn, ook voor kleine handjes. Ze zijn stevig en hebben niet van dat rare poeder aan de binnenkant. Ik gebruik ze voor van alles!
5
Hele stevige handschoenen, gaan niet snel kapot en vaak gebruik ik ze vaker dan 1 keer. Geen vieze poeder binnenin en toch zijn ze gemakkelijk aan en uit te doen!
5
Idiaal ! Lekkere stevige handschoenen. Ik gebruik ze voor kleding verven haar verven en omdat ze zo stevig zijn gebruik ik ze vaker dan één keer. Ook fijn dat het maar 8 paar zijn

Pagina's

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.