Labret Stud Met Inwendig Schroefdraad - Triple Dots 3mm

AOP

Internally Threaded Labret Stud - Triple Dots
 • Maat
  1,2 mm
 • Balmaat
  3 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
7,95

Beschrijving

Prachtige labrets met inwendig schroefdraad: betaalbare kwaliteit en makkelijk te verwisselen! Gemaakt van titanium van superhoge kwaliteit en voorzien van inwendig schroefdraad zodat je deze sieraden makkelijk en comfortabel kunt wisselen. Deze labrets geven je piercings een extra mooie look door de triple dots balletjes aan voorzijde. Het opschroefaccessoire van deze labrets heeft geen gaatje waar het staafje in gedraaid wordt, maar een stukje uitstekend schroefdraad wat je in het staafje draait. Superkwaliteit piercingsieraden, perfect voor allerlei piercings!
 • Topkwaliteit piercingsieraden!
 • Gemaakt van titanium
 • Met leuk Triple Dots accessoire, 3 mm diameter in totaal
 • Ideaal voor kraakbeenpiercings, lippiercings en diverse andere piercings
 • Voorzien van inwendig schroefdraad, extra comfortabel bij het verwisselen
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
61302
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Titanium
Schroefdraad: 
Inwendig schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

3.92857
Average: 3.9 (7 votes)

Cijfer

7 reviews

7,9
2
Prachtige piercing maar vrijwel onmogelijk om in te doen. Inwendig schroefdraad (helaas op veel piercings hier) is wat mij betreft een proeve van geduld. Inmiddels 2 avonden bezig geweest deze in te krijgen, nog niet gelukt. Ik zou dit product graag in de shop zien als ouderwets opschroef 'balletje'.
4.5
Opdraaien vereist enige oefening, maar na verloop van tijd zo gedaan. Heel mooi, subtiel en de kwaliteit is goed. Aanrader!
2.5
Hele leuke piercing. Ik heb hem in de 3mm besteld voor mijn tragus maar hij is wel heel subtiel. 4mm zou ook niet misstaan. Na 1 week dragen helaas de opschroef bal verloren. Hij ging vrij gemakkelijk los, ook na stevig aandraaien dus was wel te verwachten.
5
Inderdaad een beetje gepriegel, maar dat is heel normaal voor kleinere balletjes met interne schroefdraad. Te zijner tijd wil ik deze nog laten anodiseren naar een andere kleur dan zilver, maar voor nu staat 'ie superleuk! De meeste andere balletjes die 'anders' zijn, zijn best wel groot, maar deze is klein en subtiel. Ik ben fan!
3.5
Mooie piercing, waarschijnlijk heb ik hem net iets te klein besteld. Ik vond het super lastig om hem in te doen. En een week of 2 later viel hij uit. Toen weer ruim een half uur bezig geweest met het indoen van de piercing.

Pagina's