Sono Houten Plug - Bol

AOP

Sono Wood Plug - Domed
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 4,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Piercingsieraden gemaakt van natuurlijk materiaal! Prachtige, houten plugs van sono hout met een dubbele flare. Het hout is mooi glad gepolijst zodat de details goed naar voren komen en het hout mooi glanst. Deze plugs hebben een licht bollende voorzijde. Hout is superlicht en draagt erg comfortabel. Prachtige piercingsieraden voor je opgerekte oorlellen en geschikt voor elke gelegenheid!
  • Double flared, geen o-ringen nodig
  • Gemaakt van sono houtmet een prachtige kleur
  • Licht en comfortabel
  • Met iets bolle voorzijde
  • Prijs per stuk
Wrijf deze piercingsieraden af en toe op met een beetje jojoba olie, dan blijven ze langer mooi en wordt de kleur iets donkerder! Deze sieraden zijn volledig met de hand gemaakt. Hierdoor kan in sommige gevallen de maat iets afwijken.
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
51191
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Donkerbruin
Materiaal: 
Hout
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.5
Average: 4.5 (2 stemmen)

Cijfer

2 reviews

9,0
4
Vind ze heel mooi. Ik heb ze in 8mm gekocht en vanwege de dubbele flare zijn ze kleiner dan de meeste single flare sieraden. Staan dus heel subtiel, en dat bevalt me eigenlijk wel heel goed. Heel mooi. Zijn inderdaad heel donker zoals de persoon onder mij ook schrijft. Lijkt bijna zwart (maar is het niet). Dat was wat ik wilde, dus perfect. Je kunt de nerfjes in het hout van dichterbij nog wel zien. Ik heb wel wat moeite met de dubbele flare, want mijn oren rekken niet makkelijk. Heb meer dan een halfjaar gewacht voor ik ze in kreeg. Toen ze eenmaal zaten dacht ik er maar even niet over na hoe ik ze ooit weer uit zou krijgen. Ze zitten heel erg fijn: ze wegen helemaal niks, en het is fijn iets te dragen zonder O-ring. Comfortabel om mee te slapen. Ze weer uit krijgen (een paar weken later) was inderdaad een gedoe en ik denk helaas dat double flare niks voor mij is. Weet daardoor niet of ik ze in de toekomst nog is zal dragen omdat m'n stretches het er gewoon niet mee eens zijn, ondanks dat ik ze echt heel mooi vind. Als je geen moeite hebt met double flare, kan ik ze zeker aanraden!
5
Mooie houten plug. Zijn wel heel donker, lijkt bijna zwart, maar wel mooi.

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.