Click Ring - Twisted Wire

AOP

  • Maat
    1,2 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
7,95

Beschrijving

De perfecte click ringen voor je kraakbeenpiercings! Deze mooie click ring is gemaakt van chirurgisch staal en voorzien van een tof motiefje aan de onderzijde wat een extra leuk effect geeft aan je piercings. Onze click ring is de ideale ring voor jehelixpiercings, septumpiercings en allerlei andere piercings, zeker als je graag een mooie ring draagt die ook nog eens makkelijk te openen en sluiten is. Het segmentje in deze ring zit vast aan de ring en heeft aan een zijde een scharnier. Je klikt hem zo open, doet hem in je piercing en klikt hem weer dicht. Done!
  • Handige click ring, ideaal voor helix piercings, septumpiercings en andere kraakbeenpiercings!
  • Gemaakt van chirurgisch staal
  • Voorzien van een tof motief aan de onderzijde
  • Geschikt voor 1,2 mm piercings
  • Verkrijgbaar in verschillende diameters
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
28303
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Chirurgisch Staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.05263
Average: 4.1 (19 votes)

Cijfer

19 reviews

8,1
5
Ging heel gemakkelijk met in doen en de sluiting is ideaal!! De 8mm zit bij mij perfect, heel blij mee! Gebruikt als helix.
4.5
Geen problemen gehad met de sluiting, net even wat anders dan een glad ringetje!
5
Het sluitinkje ging wat lastig maar inmiddels zitten ze er al 1,5 jaar in en nooit problemen mee gehad! Mooi subtiel, je ziet wel dat het iets anders is dan een glad ringetje maar niet erg opvallend. Erg leuk!
5
Het is een super mooie en fijne piercing. Ik had hem heel gemakkelijk in en de piercing blijft ook goed vast, zelfs tijdens sporten!
5
Het was eventjes wat gedoe om hem in te krijgen omdat de sluiting steeds ernaast zat maar nu hij eenmaal zit is het denk ik wel mijn nieuw favoriet ringetje. Mooi subtiel maar toch opvallend genoeg door het twisted wire design. Overigens heb ik van de ribbeltjes geen last als die per ongeluk door het gaatje schuiven maar dat komt misschien ook wel omdat mijn piercing al 11 jaar oud is en met 1,6mm is gezet terwijl dit ringetje 1,2mm is.

Pagina's