Bioplast Recht Mini Staafje

Bioplast

  • Maat
    1,2 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
1,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Op zoek naar meer comfort? Look no further! Deze staafjes van Bioplast zijn geschikt voor diverse piercings en hebben een dikte van 1,2 mm.

Bioplast is een stevig kunststof die bijzonder comfortabel draagt in de meeste piercings. Deze staafjes zijn voorzien van subtiel schroefdraad waar je zo diverse 1,2mm balletjes opschroeft. EIgenlijk ontstaat het schroefdraad vanzelf als je er een balletje op draait. Op maat maken is niet nodig, want deze staafjes zijn verkrijgbaar in verschillende lengtematen. Eventueel kan je ze inkorten met een scherp mesje. Bioplast is flexibel en kan gesteriliseerd worden in een autoclaaf. Zo kan het ook gebruikt worden bij nieuw te zetten piercings. Je ontvangt alleen het losse staafje na het bestellen van dit artikel, zonder balletjes of andere opschroefaccessoires.

Let op: de 15 mm lange staafjes zijn NIET voorzien van schroefdraad vanwege hun lengte. Tap het schroefdraad eerst even voor door er een metalen balletje op te schroeven of gebruik een Bioplast threading tool. Je ontvangt alleen het losse staafje na het bestellen van dit artikel, zonder balletjes of andere opschroefaccessoires.

Combineer deze staafjes met 1,2 mm balletjes of spikes uit ons assortiment, en stel zo je eigen piercingsieraad samen. Onder andere geschikt voor helix- en traguspiercings.

Balletjes en spikes voor 1,2 mm staafjes

Merk: 
Bioplast
Artikelnummer: 
16230
Kleur: 
Transparant
Materiaal: 
Bioplast
Schroefdraad: 
Normaal Schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

5
Average: 5 (3 stemmen)

Cijfer

3 reviews

10,0
5
Erg fijn staafje, helix niet meer ontstoken sinds deze erin zit. 6mm past precies.
5
Erg fijn en lang staafje! Mijn gaatjes raken niet meer ontstoken dus ben er super blij mee.
5
Prima staafje. Gebruikt in helix voor tijdens werk en je ziet er niks van. Makkelijk bij te knippen ook. Van een zou je er meerdere kunnen maken. Alleen even lastig met de eerste keer iets erop draaien i.v.m. schroefdraad, maar de tweede keer is het prima.

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.