Mini Bioplast Labret Met Schroefdraad

Bioplast

Mini threaded Bioplast labret
  • Maat
    1,2 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
3,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Op zoek naar meer comfort? Look no further! Deze labretstaafjes van Bioplast zijn bijzonder geschikt voor lippiercings en hebben een dikte van 1,2 mm.

Bioplast is een kunststof die bijzonder mild is voor tanden en tandvlees. Het uiteinde van het staafje is voorzien van een licht schroefdraad, maar tap het staafje nog wel even voor met een metalen opschroefaccessoire of het Bioplast threading tooltje. Wil je het staafje nog wat inkorten? No problemo! Maak het staafje gewoon op lengte met een scherp mesje, voorzie het van een schroefdraad en klaar!

Let op: de 15 mm lange staafjes zijn NIET voorzien van schroefdraad vanwege hun lengte. Tap het schroefdraad eerst even voor door er een metalen balletje op te schroeven of gebruik een Bioplast threading tool. Je ontvangt alleen het losse staafje na het bestellen van dit artikel, zonder balletjes of andere opschroefaccessoires.

Combineer deze staafjes met 1,2 mm balletjes of spikes uit ons assortiment, en stel zo je eigen sieraad samen.

Balletjes en spikes voor 1,2 mm staafjes
Merk: 
Bioplast
Artikelnummer: 
16005
Kleur: 
Transparant
Materiaal: 
Bioplast
Schroefdraad: 
Normaal Schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.4
Average: 4.4 (55 stemmen)

Cijfer

55 reviews

8,8
3
Balletjes zijn inderdaad moeilijk op te draaien. Ook was een van mijn schoefdraden scheef waardoor het balletje ook een tikkie scheef zit. Verder goed materiaal. Ik zou pushfit bestellen als ik niet al een hele verzameling balletjes had.
5
Handig in gebruik en tand vriendelijk! Eens geplaatst blijft het mooi zitten en hoef je je geen zorgen te maken dat het eruit komt.
5
De 7mm variant besteld om een mooi strak medusa sieraad van te kunnen maken. Met deze lengte steekt hij niet uit en tikt hij ook niet steeds tegen je tandvlees aan. Erg fan van het gebruiksgemak, draagt fijn en irriteert absoluut niet.
5
Een keer voor gebruik het balletje er goed opschroeven en daarna heb je geen geklungel meer met het schroefdraad. Grootte van de disc is fijn. Perfect voor mijn labret.
5
Ik vind deze staafjes echt super! Ondanks dat veel mensen zeggen dat het moeilijk is de balletjes erop te draaien voor de eerste keer heb ik hier helemaal geen last van gehad. Ze zitten enorm comfortabel (ik voel ze zelfs niet zitten) en ze zijn goed voor je tanden! Ik ben er super blij mee!

Pagina's

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.