Mini Push-Fit Bioplast Labret

Bioplast

Mini push fit Bioplast labret
  • Maat
    1,2 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
2,95

Beschrijving

Op zoek naar meer comfort? Look no further! Deze labretstaafjes van Bioplast zijn bijzonder geschikt voor lippiercings en hebben een dikte van 1,2 mm.

Bioplast is een kunststof die bijzonder comfortabel draagt en mild is voor tanden en tandvlees. Deze labretstaafjes behoren tot het superhandige push-fit systeem, wat wil zeggen dat je hier speciale accessoires voor moet aanschaffen welke je simpelweg op zijn plek duwt. Let op: je ontvangt alleen het losse staafje na het bestellen van dit artikel, zonder de push-fit accessoires. De gewone opschroefaccessoires zijn niet geschikt voor deze labrets, gebruik daarom alleen de bijbehorende push-fit accessoires
Merk: 
Bioplast
Artikelnummer: 
16050
Kleur: 
Transparant
Materiaal: 
Bioplast
Schroefdraad: 
Push fit

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.495145
Average: 4.5 (103 votes)

Cijfer

104 reviews

9,0
5
Na een paar balletjes kwijt te zijn geraakt (ik krijg ze nooit goed vast gedraaid op mijn 6mm labret), toch maar deze push-fit labret besteld. Makkelijk in te doen, en door het kleine plaatje aan de achterkant totaal geen irritatie. Ik wil nooit meer iets anders voor mijn lip piercing!
5
Push fit labret besteld voor mijn medusa, icm met een mooi diamantje. Ik ben fan! Geen gedoe meer met mini bolletjes op een mini labret draaien. Ook draagt bioplast echt super fijn, veel beter dan titanium!
4
Ik draag hem in mijn forward helix van 4mm dus het 6mm staafje is iets te lang. Ik heb er een heel klein beetje vanaf kunnen knippen. De push fit gaat er nog steeds perfect in.
2
Jammer; ze zijn heel gebruiksvriendelijk en het is makkelijk je sieraad in te doen maar ik verlies ze steeds omdat ze losser gaan zitten.
4
Ik heb 2 van deze gekocht in 6mm voor m'n snakebites. Ik had erbij ook 2 zwarte mini discs gekocht om erin te drukken, maar helaas sluiten deze niet helemaal af. Je voelt nog steeds een rand omdat je ze er niet volledig in krijgt wat wel jammer is. Voor de rest zijn ze super en zitten heel comfortabel in men lip!

Pagina's