Recht Staafje

Straight barbell post
  • Maat
    1,6 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
1,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Piercing spare parts! Eenvoudig staafje van titanium met een dikte van 1,6 mm, ideaal wanneer je enkel het staafje van je piercing wil vervangen. Of stel je toch liever je eigen sieraad samen? Kies dan voor onze bijpassende balletjes of spikes. Let op: je ontvangt alleen het losse staafje na het bestellen van dit artikel, zonder balletjes of andere opschroefaccessoires.
Artikelnummer: 
15000
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Titanium
Schroefdraad: 
Normaal Schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.82353
Average: 4.8 (17 stemmen)

Cijfer

17 reviews

9,6
5
Erg fijn staafje, het staafje waarmee mijn piercing gezet was was toch net iets te kort dus ideaal dat alle maten beschikbaar zijn. Titanium blijft voor mij het beste materiaal, ik merk meteen het verschil in irritatie tegenover bijvoorbeeld chirurgisch staal.
5
Good quality for a good price!
5
Heel fijn dat deze op verschillende maten te krijgen zijn, had ze gekocht voor een combinatie met een extension, was een kant net 1mm te groot. Gelukkig kon ik een staafje van 1mm korter kopen zodat de maten wel klopten. Ideaal!
5
Mooi titanium staafje! Leuk te combineren met balletjes. Blij dat er een titanium staafje te koop was, aangezien ik altijd last heb met me oorbellen met verschillende metalen.. Weet ik zeker dat 't goed is als tepelpiercing.
5
Mooi af te wisselen met diverse lengtes. En zo als altijd mooi snel geleverd.

Pagina's

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.