Multi Jewelled Opschroefbal

Multi jewelled ball
  • Maat
    1,6 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf
-50%
7,95
3,98
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Gegarandeerd dat deze balletjes je piercings omtoveren tot ware eyecatchers! De kleine, met de hand ingezette kristallen schitteren je tegemoet in dit prachtige, opschroefbare balletje. Een laagje kunsthars zorgt ervoor dat de kristallen op hun plek blijven zitten en het balletje bovendien supercomfortabel draagt. Zelfs als sieraad voor een tongpiercing! Een kern van staal zorgt er voor dat je het balletje zo vaak kunt schroeven als je wil. Deze balletjes zijn geschikt voor staafjes met een dikte van 1,6 mm.

Let op! Draag je dit balletje op je tongpiercing? Houd er dan rekening mee dat dranken als druivensap, rode wijn en bijvoorbeeld bessenjenever het laagje kunsthars ervoor kunnen zorgen dat het laagje kunsthars verkleurt. Ook blauwe Listerine kan voor ongewenste kleureffecten zorgen. Wissel desnoods het balletje even om voor bijvoorbeeld een metalen balletje om de verkleuring te voorkomen.
Artikelnummer: 
10133
Coating: 
Epoxy Gecoat
Kleur: 
Black Diamond
Materiaal: 
Chirurgisch staal
Schroefdraad: 
Normaal Schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

5
Average: 5 (3 stemmen)

Cijfer

3 reviews

10,0
5
Erg flitsend, super kwaliteit en irriteerde totaal niet bij mijn piercing.
5
Super mooi!!! P. draagt ze in haar Christine piercing op een gebogen staafje van 12mm lang, het balletje van 5mm boven en 8mm onderaan.
5
Helemaal blij met deze balletjes! Door dat deze balletjes een stalen schroefdraadkern hebben, zijn ze makkelijk op te schroeven. Een echte aanrader!

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.