Multi Jewelled Opschroefbal

Multi jewelled ball
  • Maat
    1,6 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf
-50%
7,95
3,98
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Gegarandeerd dat deze balletjes je piercings omtoveren tot ware eyecatchers! De kleine, met de hand ingezette kristallen schitteren je tegemoet in dit prachtige, opschroefbare balletje. Een laagje kunsthars zorgt ervoor dat de kristallen op hun plek blijven zitten en het balletje bovendien supercomfortabel draagt. Zelfs als sieraad voor een tongpiercing! Een kern van staal zorgt er voor dat je het balletje zo vaak kunt schroeven als je wil. Deze balletjes zijn geschikt voor staafjes met een dikte van 1,6 mm.

Let op! Draag je dit balletje op je tongpiercing? Houd er dan rekening mee dat dranken als druivensap, rode wijn en bijvoorbeeld bessenjenever het laagje kunsthars ervoor kunnen zorgen dat het laagje kunsthars verkleurt. Ook blauwe Listerine kan voor ongewenste kleureffecten zorgen. Wissel desnoods het balletje even om voor bijvoorbeeld een metalen balletje om de verkleuring te voorkomen.
Artikelnummer: 
10131
Coating: 
Epoxy Gecoat
Kleur: 
Jonquil
Materiaal: 
Chirurgisch staal
Schroefdraad: 
Normaal Schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

5
Average: 5 (5 stemmen)

Cijfer

5 reviews

10,0
5
Super mooie balletjes. Ik ben echt helemaal verliefd op deze juweeltjes! Ik heb ze meteen in verschillende soorten maten besteld. Het balletje blijft stevig vastgedraaid zitten (in tegenstelling tot veel andere opschroefballetjes van staal of kunststof), wat heel fijn is. Het kunstharslaagje voelt heel ‘zacht’ aan, dus zéér geschikt als tongpiercing (ben hier lang naar op zoek geweest). Lekker frisse, zomerse kleur. Ik heb hem zowel als navel- als tongpiercing.
5
Ik ben helemaal weg van dit balletje! Valt lekker op en is erg mooi in je mond! Helaas heb ik er op gebeten en is er een stukje afgebroken, kan bij elk balletje gebeuren! Enige nadeel: toen ik erop beet, beet ik blijkbaar zo hard dat het balletje een minuscuul klein stukje vast is komen te zitten op het staafje. Toen kreeg ik de piercing met geen mogelijkheid meer uit mijn tong! Het balletje is van het staafje afgekomen, alleen het schroefdraadje (wat in het balletje zit) zat aan mijn staafje. Gelukkig was ik op dat moment in een kart centrum en hebben ze in de werkplaats van de kart's mijn piercing doorgeknipt haha!
5
Ik heb deze besteld voor boven in mijn oorschelp, vind het echt een toppertje. Ik heb in datzelfde oor een traguspiercing en daar heb ik zo'n zelfde kleiner balletje op zitten. Ze glinsteren mooi in elk licht en zijn heel sjiek. Ben er heel erg blij mee!
5
Ik ben HELEMAAL weg van dit balletje!! Ik heb hem 6mm voor bovenop mijn tong en van iedereen krijg ik complimenten (zelfs van mijn moeder). Hij draagt net als alle andere balletjes en valt lekker op! Ik heb hem ook in het paars en bij mijn volgende bestelling zit er ZEKER een van deze bij in een ander kleurtje!
5
Niet alleen ideaal als tongpiercing maar ook als buikpiercing! Wordt niet warm als je bijvoorbeeld naar de sauna gaat, perfect!

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.