Multi Jewelled Opschroefbal

Multi jewelled ball
  • Maat
    1,6 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 6,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Gegarandeerd dat deze balletjes je piercings omtoveren tot ware eyecatchers! De kleine, met de hand ingezette kristallen schitteren je tegemoet in dit prachtige, opschroefbare balletje. Een laagje kunsthars zorgt ervoor dat de kristallen op hun plek blijven zitten en het balletje bovendien supercomfortabel draagt. Zelfs als sieraad voor een tongpiercing! Een kern van staal zorgt er voor dat je het balletje zo vaak kunt schroeven als je wil. Deze balletjes zijn geschikt voor staafjes met een dikte van 1,6 mm.

Let op! Draag je dit balletje op je tongpiercing? Houd er dan rekening mee dat dranken als druivensap, rode wijn en bijvoorbeeld bessenjenever ervoor kunnen zorgen dat het laagje kunsthars verkleurt. Ook blauwe Listerine kan voor ongewenste kleureffecten zorgen. Wissel desnoods het balletje even om voor bijvoorbeeld een metalen balletje om de verkleuring te voorkomen.
Artikelnummer: 
10105
Coating: 
Epoxy Gecoat
Kleur: 
Crystal
Materiaal: 
Chirurgisch staal
Schroefdraad: 
Normaal Schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.630435
Average: 4.6 (23 stemmen)

Cijfer

23 reviews

9,3
4.5
Hele mooie balletjes die erg mooi glinsteren! Blijven gelukkig ook goed zitten :) Gebruik ze voor mijn tepelpiercing.
4
Blijft heel mooi en snijd niet!
5
Heel tevreden over de kwaliteit! Blijft lang mooi! Ik gebruik 'm als navelpiercing.
5
Super mooie balletjes. Ik ben echt helemaal verliefd op deze juweeltjes! Ik heb ze meteen in verschillende soorten maten besteld. Het balletje blijft stevig vastgedraaid zitten (in tegenstelling tot veel andere opschroefballetjes van staal of kunststof), wat heel fijn is. Het kunstharslaagje voelt heel ‘zacht’ aan, dus zéér geschikt als tongpiercing (ben hier lang naar op zoek geweest). Ik heb hem gekocht ter vervanging van een verloren balletje van een navelpiercing. Als tongpiercing is ‘ie ook schitterend. Wel erg opvallend omdat ‘ie zo glinstert, ik bewaar ‘m nog even tot de feestdagen.
5
Besteld als voor op mijn tongpiercing. Tot nu toe bevalt het balletje erg goed en ik hoop dat 'ie lang mooi blijft!

Pagina's