Multi Jewelled Opschroefbal

Multi jewelled ball
  • Maat
    1,6 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 6,95

Beschrijving

Gegarandeerd dat deze balletjes je piercings omtoveren tot ware eyecatchers! De kleine, met de hand ingezette kristallen schitteren je tegemoet in dit prachtige, opschroefbare balletje. Een laagje kunsthars zorgt ervoor dat de kristallen op hun plek blijven zitten en het balletje bovendien supercomfortabel draagt. Zelfs als sieraad voor een tongpiercing! Een kern van staal zorgt er voor dat je het balletje zo vaak kunt schroeven als je wil. Deze balletjes zijn geschikt voor staafjes met een dikte van 1,6 mm.

Let op! Draag je dit balletje op je tongpiercing? Houd er dan rekening mee dat dranken als druivensap, rode wijn en bijvoorbeeld bessenjenever ervoor kunnen zorgen dat het laagje kunsthars verkleurt. Ook blauwe Listerine kan voor ongewenste kleureffecten zorgen. Wissel desnoods het balletje even om voor bijvoorbeeld een metalen balletje om de verkleuring te voorkomen.
Artikelnummer: 
10107
Coating: 
Epoxy Gecoat
Kleur: 
Light Siam
Materiaal: 
Chirurgisch staal
Schroefdraad: 
Normaal Schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

5
Average: 5 (3 stemmen)

Cijfer

3 reviews

10,0
5
Een heel mooi balletje, top is de metalen schroefdraad en extra bescherming door de glanslaag. Als gewoonlijk weer een topper bij All Over Piercings.
5
Leuk extraatje bij mijn tepelpiercing! Heel mooi juweel!
5
Prachtig!

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.