Ball Closure Ring

Ball closure ring
  • Maat
    1,6 mm
  • Balmaat
    4 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
-50%
1,95
0,98
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

De onmisbare basics! Deze ball closure ring heeft een dikte van 1,6 mm en sluit door middel van een ingeklemd balletje. Deze ringen zijn gemaakt van chirurgisch 316L staal en geschikt voor piercings op diverse lichaamsplekken.
Artikelnummer: 
20002
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Chirurgisch staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4
Average: 4 (27 stemmen)

Cijfer

27 reviews

8,0
4
Heb deze 10mm in mijn septum, het balletje zelf gebruik ik nooit dus ook geen last met het erin te steken. Ik heb woensdagavond besteld en vrijdagochtend zat het in de brievenbus, superservice!
5
Heb deze in 12mm door mijn oorlel. Ik vind het net gemakkelijker om het balletje erin te krijgen dan bij de 1,2mm.. Weliswaar gebruik ik nog steeds een tangetje om het gemakkelijk te maken.
5
Super blij met m'n ringetje. Moest wel ff door douwen door het gaatje heen. Balletje kreeg ik er snel weer tussen en super snelle levering, helemaal top!!
3
Hele mooie stevige ring. Ik heb er echter wel een half uur over gedaan om het balletje voor de eerste keer terug in het ringetje te krijgen. Met een tang lukte dit uiteindelijk toch.
4
Mooi en stevige ringen. Ik heb deze gebruikt om te starten met stretchen. Ze waren erg gemakkelijk in te krijgen, maar om het balletje vast te klikken had ik een tangetje nodig.. Uiteindelijk erg tevreden.

Pagina's