111 producten gevonden

Pagina's

Wat zijn Overige Piercings?

Met Overige Piercings bedoelen we piercings die nog niet in een van onze andere categorieën te vinden zijn. Vaak zijn dit de piercings die net wat minder vaak gezet worden dan andere, meer gebruikelijke piercings. Denk hierbij aan bridge piercingscheek piercingswenkbrauwpiercings, of tongweb piercings. De ringetjes en staafjes van All Over Piercings zijn de perfecte sieraden voor je Overige Piercings. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei materialen, kleuren en soorten.

 

Een greep uit ons assortiment

Wil je sieraden voor je Overige Piercings kopen? Dan zit je goed bij All Over Piercings. In ons assortiment vind je een groot assortiment van verschillende piercingsieraden. Deze zijn beschikbaar in verschillende materialen, zoals piercings goud, piercings titanium, piercings chirurgisch staal en meer. Onze Overige Piercingsieraden zijn verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende kleuren en in meerdere maten. Zo zit er altijd wel iets van jouw voorkeur bij.

 

Piercings bij All Over Piercings

De allerbeste piercings koop je natuurlijk bij All Over Piercings! Wij zijn expert op het gebied van piercingsieraden, tattooverzorging, piercing nazorg, haarverf en meer. Ook bieden wij unieke services, zo kunnen wij jouw bestelling ook discreet verpakken – als je dit wilt natuurlijk. Heb je vragen of advies nodig? Bel of Whatsapp ons op 06-40494149.