30 producten gevonden

Ben je op zoek naar de mooiste Conch Piercings? Kijk dan snel verder op deze pagina. Wij hebben een grote, diverse collectie aan Conch Piercings. Conch Piercings goud, Conch Piercings titanium, Conch Piercings chirurgisch staal en nog veel meer. Er is voor ieder wat wils; neem dus snel een duik in ons assortiment!

 

Wat zijn Conch Piercings?

Conch Piercings zijn piercings die door het komvormige gedeelte van je oor gezet worden. De piercings zit hierdoor wat dieper in het oor, door het kraakbeen. Daith Piercings zijn daarom dus kraakbeenpiercings en hebben een wat langere genezingstijd dan de meeste andere piercings.  Ze zijn verkrijgbaar in allerlei materialen, kleuren en soorten. De ringetjes en staafjes van All Over Piercings zijn de perfecte sieraden voor je Conch Piercings. 

 

Een greep uit ons assortiment

Wil je Conch Piercings kopen? Dan zit je goed bij All Over Piercings. In ons assortiment vind je een groot assortiment van verschillende Conch Piercings. Deze zijn beschikbaar in verschillende materialen, zoals Conch Piercings goudConch Piercings titaniumConch Piercings chirurgisch staal en meer. Onze Conch Piercings zijn verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende kleuren en in meerdere maten. Zo zit er altijd wel iets van jouw voorkeur bij.

 

Piercings bij All Over Piercings

De allerbeste Conch Piercings koop je natuurlijk bij All Over Piercings! Wij zijn expert op het gebied van piercingsieraden, tattooverzorging, piercing nazorg, haarverf en meer. Ook bieden wij unieke services, zo kunnen wij jouw bestelling ook discreet verpakken – als je dit wilt natuurlijk. Heb je vragen of advies nodig? Bel of Whatsapp ons op 06-40494149.