209 producten gevonden

Pagina's

Wat zijn Lip Piercings?

Lip Piercings zijn piercings die gezet worden door je onderlip of bovenlip. De plaatsing van lippiercings is mogelijk op verschillende plekken. De meest gekozen plek is vaak in het midden van de onderlip, deze lippiercing wordt ook wel eens labret piercing genoemd. Een lippiercing die wat meer naar de zijkant van de onderlip geplaatst wordt, wordt een off-center lippiercing genoemd. Snakebite piercings zijn twee off-center lippiercings door de onderlip. Lippiercings in het midden van de bovenlip worden Medusa of Philtrum piercings genoemd. Als je lip piercing wat meer naar de zijkant van je bovenlip geplaatst wordt, wordt deze vaak Madonna of Monroe piercing genoemd. Als sieraad wordt vaak gekozen voor een labret staafje, piercing ringetje of Bioplast labret stud.  Ze zijn verkrijgbaar in allerlei materialen, kleuren en soorten. De ringetjes en labret staafjes van All Over Piercings zijn de perfecte sieraden voor je Lip Piercings. 

 

Een greep uit ons assortiment

Wil je Lip Piercings kopen? Dan zit je goed bij All Over Piercings. In ons assortiment vind je een groot assortiment van verschillende Lip Piercings. Deze zijn beschikbaar in verschillende materialen, zoals Lip Piercings goud, Lip Piercings titanium, Lip Piercings chirurgisch staal en meer. Ook voor Lip Piercings van Bioplast ben je bij ons aan het juiste adres. Onze Lip Piercings zijn verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende kleuren en in meerdere maten. Zo zit er altijd wel iets van jouw voorkeur bij.

 

Piercings bij All Over Piercings

De allerbeste Lip Piercings koop je natuurlijk bij All Over Piercings! Wij zijn expert op het gebied van piercingsieraden, tattooverzorging, piercing nazorg, haarverf en meer. Ook bieden wij unieke services, zo kunnen wij jouw bestelling ook discreet verpakken – als je dit wilt natuurlijk. Heb je vragen of advies nodig? Bel of Whatsapp ons op 06-40494149.