Bioplast Gebogen Mini Staafje

Bioplast

Bioplast curved mini barbell post
  • Maat
    1,2 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
0,95

Beschrijving

Op zoek naar meer comfort? Look no further! Deze staafjes van Bioplast zijn geschikt voor diverse piercings en hebben een dikte van 1,2 mm.

Bioplast is een stevig kunststof die bijzonder comfortabel draagt in de meeste piercings. Deze staafjes zijn voorzien van subtiel schroefdraad waar je zo diverse 1,2mm balletjes opschroeft. EIgenlijk ontstaat het schroefdraad vanzelf als je er een balletje op draait. Op maat maken is niet nodig, want deze staafjes zijn verkrijgbaar in verschillende lengtematen. Eventueel kan je ze inkorten met een scherp mesje. Bioplast is flexibel en kan gesteriliseerd worden in een autoclaaf. Zo kan het ook gebruikt worden bij nieuw te zetten piercings. Je ontvangt alleen het losse staafje na het bestellen van dit artikel, zonder balletjes of andere opschroefaccessoires.

Combineer deze staafjes met 1,2 mm balletjes of spikes uit ons assortiment, en stel zo je eigen piercingsieraad samen. Onder andere geschikt voor wenkbrauw- en eskimopiercings.

Balletjes en spikes voor 1,2 mm staafjes
Merk: 
Bioplast
Artikelnummer: 
16250
Kleur: 
Transparant
Materiaal: 
Bioplast
Schroefdraad: 
Normaal Schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.285715
Average: 4.3 (7 stemmen)

Cijfer

7 reviews

8,6
5
Ik had vaak last van ontstekingen, nu heb ik deze gekocht, en heb nergens meer last van! Ook zit het lekkerder dat chirurgisch staal. Binnenkort ga ik er nog eentje bestellen in een kleinere maat!
4.5
I received a broken one, but the support was kind and sent me a new one!
4.5
Handig staafje! In mijn Daith piercing gedaan. Bioplast werk bij mij altijd goed tegen bultjes bij de piercing!
4
Ik vind bioplast ook het fijnste, je ziet alleen de mooie sieraadjes die je erop plaatst en niet het staafje. Ook is het licht. Kleine balletjes erop krijgen is nogal een werk, dat kun je bijna niet zelf (tenzij het een plek is waar je heeeel goed bij kan komen).
4
Ik heb gekozen voor een korte banana a 6mm in mijn double forward helix, heb beiderzijds een klein goudkleurig bolletje erop. Die aan de achterkant zie je niet, wat ook de bedoeling is. Het was een drama om in te krijgen, maar dat komt door de locatie. Verder zit het echt heel fijn. Sinds ik gewisseld ben naar bioplast geen geïrriteerdheid meer. Heeft me 1,5 jaar gekost om te helen, maar zou ook heel goed door het materiaal en de lengte van de eerste piercing kunnen zijn gekomen. Ik ben superblij hiermee!

Pagina's

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.