Easytattoo - Tattoo Crème

Médical Body Art

Easytattoo - Tattoo Cream
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 5,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

De ideale verzorging voor je tattoos! Fijne creme van Médical Bodyarts, uit de Easytattoo®-reeks. Deze tattoo crème laat zich makkelijk uitsmeren zonder te vlekken of een plakkerige huid achter te laten. De creme is op basis van panthénol wat jeuk en branderigheid verzacht en zorgt voor een snelle, mooie genezing van je tattoo. De créme bevat geen parabenen en is verpakt in een handige pompflacon met een inhoud van 50 ml.

Let op! Past vanwege het formaat niet door de brievenbus. Bij het bestellen worden er extra pakketkosten in rekening gebracht. De exacte kosten vind je in je besteloverzicht.
Merk: 
Médical Body Art
Artikelnummer: 
58102

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.666665
Average: 4.7 (9 stemmen)

Cijfer

9 reviews

9,3
4
Crme irriteert de huid niet en houd de huid soepel. Crme is ook goed te gebruiken als je allergisch bent voor parfum & lanolin (wolvet) omdat deze crme de ingredinten NIET bevat. Nadeel is dat de crme stroef uitsmeert
5
Top spul! Super handig die pomp.
5
Normaal gebruik ik Bepanthen, maar ik was nieuwsgierig naar deze crème. Hij werkt echt supergoed! De roodheid van m'n tattoo was binnen een dag weg. En hoewel ik hem al een paar weken voor een groot oppervlak gebruik, is de flacon nog steeds niet leeg. Echt top!
5
Super goede crème. Ik gebruik normaal bephanten. Maar eerlijk gezegd is deze crème nog beter. Trekt meten goed in. Roodheid trok na 1 dag al weg. Laat een soort laagje achter op je tattoo dat niet in je kleding trekt. Super spul!!
5
Ik genees heel snel wat de nodige jeuk met zich meebrengt. Wat ideaal is aan deze crème is dat het zich goed uit laat smeren, de tattoo vettig genoeg houd en niet afgeeft aan kleding.

Pagina's

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.