898 producten gevonden

Pagina's

Chirurgisch stalen Piercings bij All Over Piercings

Ben je op zoek naar Chirurgisch stalen piercings? Kijk dan snel verder op deze pagina. Wij hebben een diverse collectie met piercings van chirurgisch staal, waaronder Zo hebben we onder andere chirurgisch stalen piercing ringen, chirurgisch stalen labret studs en chirurgisch stalen navelpiercings.

 

Wat zijn Chirurgisch stalen Piercings?

Chirurgisch staal ontzettend mooi van kleur. Het is erg licht van kleur en glanst prachtig. Als je piercingsieraden van chirurgisch staal en titanium naast elkaar legt, zie je dat de stalen sieraden vaak wat lichter van kleur zijn. De glans van chirurgisch staal komt het beste tot zijn recht nadat het goed gepolijst is. Doordat er chroom in het staal verwerkt zit, ontstaat er na het polijsten een prachtige, glanzende laag die ontzettend lang mooi blijft. Deze laag is zelf in staat om zichzelf te herstellen van hele kleine beschadigingen en zorgt er ook meteen voor dat het staal zo corrosiebestendig is. Dit wordt ook wel een passivatielaag genoemd. Naast dit alles is chirurgisch staal relatief laag in prijs, zonder dat je hiervoor aan kwaliteit inlevert natuurlijk. Onze Chirurgisch stalen Piercingsieraden zijn van de allerhoogste kwaliteit en laten je piercings er fantastisch uitzien.

 

Een greep uit ons assortiment

Wil je Chirurgisch stalen Piercings kopen? Dan zit je goed bij All Over Piercings! Wij hebben de mooiste piercings zoals  chirurgisch stalen piercing ringen, chirurgisch stalen labret studs en chirurgisch stalen navelpiercings. 

Piercings bij All Over Piercings

De allerbeste sieraden voor je piercings koop je natuurlijk bij All Over Piercings! Wij zijn expert op het gebied van piercingsieraden, tattooverzorging, piercing nazorg, haarverf en meer. Ook bieden wij unieke services, zo kunnen wij jouw bestelling ook discreet verpakken – als je dit wilt natuurlijk. Heb je vragen of advies nodig? Bel of Whatsapp ons op 06-40494149