Veilig piercings oprekken met SnapPlugs!

2 May 2014

SnapPlugs van StretchLogic zijn als het ware een taper en sieraad in één, speciaal ontwikkeld om je piercing stapje voor stapje op te rekken. De plugs lopen geleidelijk in maat op en zijn aan elkaar te koppelen, zodat je je piercing supermakkelijk kunt oprekken. Door je piercings in kleine stappen te rekken verklein je het risico op allerlei ongemakken, zoals scheurtjes of blow outs.

 

Hoe werkt het?
In elke serie SnapPlugs vind je een reeks plugs waarmee je in kleine stappen je piercing geleidelijk kunt stretchen. Je begint met het kleinste plugje uit de reeks. Neem daarna de eerstvolgende Snap Plug uit de reeks, klik deze twee plugs aan elkaar, breng een beetje True Jelly aan en duw het geheel dan zachtjes door je piercing. Klaar! 
Wacht na elke stretchpoging tenminste 10 dagen voordat je naar de volgende maat gaat, zodat je piercing voldoende kan aansterken.

   

 

Waarom SnapPlugs?
Je hebt geen aparte stretchingtools of sieraden meer nodig als je stretcht met SnapPlugs. Daarnaast stretch je met Snap Plugs geleidelijker dan met een taper, waardoor ze ook prima geschikt zijn voor de wat lastiger op te rekken piercings. SnapPlugs zijn gemaakt van Makrolon 2458, een licht kunststof wat uitvoerig getest is en al jaren in de medische industrie gebruikt is. Makrolon 2458 kun je dus met een gerust hart tijdens het stretchproces dragen.

 

Stretchtip: True Jelly
Veilig stretchen gaat niet zonder een goed glijmiddel, bij voorkeur op waterbasis. True Jelly is een geurloze, transparante gel, speciaal ontwikkeld voor het stretchen van piercings. True Jelly is daarnaast ook nog eens verpakt in handige, steriele sachets. Vergeet dus niet om True Jelly mee te bestellen wanneer je een setje SnapPlugs van StretchLogic bestelt!

 

SnapPlugs maten
SnapPlugs zijn verkrijgbaar in twee verschillende reeksen.
SnapPlugs Series 1 bevat tien plugs waarmee je één oor van 5 mm naar 8 mm kunt stretchen. SnapPlugs Series 2 bevat twintig plugs waarmee je beide oren tegelijkertijd van 8 mm naar 12,7 mm kunt stretchen.

Klik hier voor alle Snap Plugs van StretchLogic