Threadless piercing sieraden: supercomfortabel en makkelijk te wisselen!

16 jun 2021

Makkelijk zelf je piercings verwisselen en tegelijkertijd de allerleukste piercing opschroefstukjes dragen? Kan allemaal met onze threadless piercings! Lees er alles over in onze blogpost.

 

Wat zijn threadless piercings?

Threadless piercings zijn piercing sieraden zonder schroefdraad. De threadless balletjes, discjes en andere piercing accessoires zijn voorzien van een dun pinnetje wat je zo in je piercingstaafje duwt. Superhandig, want je hoeft je dus geen zorgen te maken over het aandraaien van het balletje of piercing discje. Het piercingstaafje zelf is aan de buitenkant helemaal glad, hierdoor is het verwisselen van je piercingsieraad een supermakkelijk klusje geworden. Doordat je piercing niet aanraking komt met schroefdraad zal het je huid niet beschadigen en voel je er ook nog eens bijna niets van. Als je tijdens het verwisselen van je piercingsieraad ook nog eens gebruik maakt van een beetje jojoba olie of glijmiddel voor piercings, gaat alles nog soepeler. Geen centje pijn, een blije piercing en jij een schitterend, comfortabel piercingsieraad.

 

Hoe doe je een threadless piercing in?

Als je een nieuwe threadless piercing gaat kopen, moet je de piercing nog even ‘afstellen’. Het piercing accessoire van je threadless piercing heeft een klein, dun pinnetje met afgerond uiteinde. Dit pinnetje klemt zich als het ware vast in je piercing staafje, zodat je threadless balletje of accessoire op zijn plek blijft zitten. Voordat je een piercing zonder schroefdraad kunt dragen, duw je het pinnetje van het balletje eerst voor ongeveer de helft in het piercingstaafje. Dan buig je het balletje voorzichtig naar een kant toe, zodat het pinnetje iets krommer wordt. Hierdoor klemt het pinnetje zichzelf vast in het staafje. Duw nu het balletje helemaal op zijn plek, en kijk of je piercing balletje zo stevig genoeg blijft zitten. Zit het balletje te strak in het staafje? Buig het pinnetje dan voorzichtig iets rechter. Wil je dat het balletje iets steviger blijft zitten? Dan kun je het pinnetje iets krommer buigen. Je threadless piercing sieraad is nu helemaal klaar voor gebruik!

 

Blijf een threadless piercing wel goed zitten?

Jazeker, maak je geen zorgen! Als je het pinnetje van je threadless piercing accessoire eenmaal afgesteld hebt, zit je piercing goed vast. Met threadless piercings hoef je je ook geen zorgen te maken dat je piercing balletje aangedraaid moet worden, want het pinnetje klemt zichzelf vast in het staafje. Daarnaast heb je zelf natuurlijk alle controle over hoe stevig je het pinnetje wil laten klemmen. De instructies voor het gebruiken van je threadless piercings vind je in de afbeelding hieronder.

 

Threadless accessoires voor alle maten!

Een van de grootste voordelen van threadless accessoires zijn toch zeker wel de accessoires die erbij horen. Al onze threadless balletjes, clusters, discs en andere figuurtjes passen namelijk op álle maten threadless staafjes in onze shop. En dat is superhandig, want zo kun je je accessoires altijd blijven gebruiken, ook als je na verloop van tijd een andere dikte voor je piercingsieraad nodig hebt. Ook het bestellen is een stuk makkelijker, want je hoeft alleen maar de juiste maat en lengte van je staafje te bestellen. Het threadless balletje, cluster of discje past namelijk altijd.

 

Voor diverse piercings geschikt

Threadless piercing sieraden zijn geschikt voor allerlei piercings. Het grote voordeel is natuurlijk het gemak waarmee je de sieraden in kunt doen. Zeker als je verschillende oorpiercings draagt met mooie opzetstukjes, zorgt een threadless piercing ervoor dat het verwisselen erg makkelijk wordt. Je hoeft nu namelijk niet aan het balletje of accessoire te draaien om je piercingsieraad vast te zetten, maar hoeft het alleen maar op zijn plek te duwen. Ook voor lippiercings en tepelpiercings zijn onze schroefdraadloze labret staafjes prima geschikt. Met onze losse staafjes en accessoires zonder schroefdraad kun je voor elke gewenste piercing een sieraad samenstellen.Piercings zonder schroefdraad kopen

Kies je voor een complete piercing zonder schroefdraad, of stel je liever je eigen threadless piercing samen? Om het kopen van threadless piercings nog makkelijker te maken, zetten we onze populairste piercings zonder schroefdraad hieronder op een rijtje voor je:

Wil je meer weten over onze collectie threadless piercings en hoe je ze moet dragen? Neem dan gerust even contact met ons op!