Piercing Zomer Trends: onze 10 populairste producten van dit moment

1 jul 2021

elke piercings en andere producten zijn helemaal hot op dit moment? Zijn het de vertrouwde klassiekers, of zitten er toch verrassingen bij? Check onze nieuwste blogpost over de piercing trends van dit moment en laat ons weten of jouw favoriet er tussen zit!

 

Conch Clickers

Eigenlijk een no-brainer, want onze conch clickers zijn ook gewoon prachtig en supermakkelijk in gebruik. Dus we snappen helemaal dat deze sieraden nu zo gewild zijn. Vooral deze Conch Clicker met Gems is al tijden een hardloper!

Bestel conch clickers hier

 

Click Ringen

Klassieker! Vanaf het moment dat de click ringen in ons assortiment kwamen, was het duidelijk dat deze piercing ringen het zouden gaan winnen van de segment ringen en ball closure ringen. Click ringen zijn supermakkelijk in gebruik en verkrijgbaar in heeeel veel soorten, maar deze eenvoudige versie blijft de meest gewilde. Geschikt voor allerlei piercings, maar deze extra dunne click ring is perfect voor neuspiercings.

Bestel click ringen hier

 Click Ring Bedels

Dat de click ring bedels de laatste tijd gewild zijn, is ook voor ons een verrassing! Natuurlijk snappen we het helemaal, ze zijn ook superleuk en perfect om een click ring een toffe twist te geven. Maar de laatste tijd zijn ze erg gewild, vooral de slangetjes en veertjes!

Shop alle click ring bedels hier

 

Tattoo Zonbescherming

Hoe kan het ook anders in de zomer? Onze zonbescherming is een must-have op dit moment! We hebben onder andere een Tattoo Sunblock stick van Easytattoo in onze shop, maar ook de vegan tattoo zonbescherming van TattooMed is erg populair op dit moment.

Bestel tattoo zonbescherming hier

 

Triple Dots

Onze Triple Dots zijn de perfecte aanvulling voor welke piercing dan ook. De drie kleine balletjes ogen eenvoudig maar super classy, en staan fantastisch in bijvoorbeeld lippiercings of oorpiercings. 

Onze Triple Dots piercing accessoires en piercing sieraden zijn hier verkrijgbaar

 

Threadless Labrets

Threadless piercings zijn vrij nieuw in onze shop, maar winnen langzaamaan steeds meer terrein. Snappen we, want piercings zonder schroefdraad zijn supermakkelijk te verwisselen, zeker als je graag allerlei ornamentjes in je piercings draagt. Piercing sieraden met een aparte vorm kunnen soms lastig te verwisselen zijn als ze voorzien zijn van schroefdraad, maar piercings zonder schroefdraad zijn een stuk makkelijker te verwisselen. 

Shop threadless labret studs en accessoires hier

 

Rookpiercings

Sieraden speciaal voor je rookpiercings! Ook nog vrij nieuw in onze shop, maar taking it by storm. De speciaal gevormde staafjes en het mooie accessoire geven je rookpiercing een apart uiterlijk. Het onderste balletje is afschroefbaar.

Shop al onze nieuwe rookpiercings hier

 

La Riché Directions Haarverf - Sunflower

Zonnig geel, de perfecte kleur voor deze zomer! Al onze rood- en oranje tinten lopen goed in deze zonnige tijden, maar de nieuwste kleur Sunflower van La Riché Directions is een echte topper. Sunflower is een nieuwe kleur in het assortiment van Directions en heeft een warme, zonnige tint die perfect bij de zomer van 2021 past. Perfect om als volledige haarkleur te gebruiken, maar ook prachtig om te verwerken in een zomerse color melt!

Bestel de nieuwste La Riché Directions Haarverf hier

 

Zoutoplossing

Zoutoplossing is de ideale oplossing voor het schoonhouden van je piercings, of ze nu pas gezet zijn of al een tijd genezen zijn. De handige sprayflacon zoutoplossing van Easypiercing is een must have. Zo heb je altijd een zoutoplossing met de perfecte verhoudingen bij de hand. Ook de zoutoplossingspray van Cleany Skin is superfijn voor de verzorging van je piercings. De sprayflacon maakt het ook nog eens mogelijk om super hygiënisch te werken, dus wat wil je nog meer? 

Bestel zout voor zoutoplossing en Easypiercing zoutoplossing in onze shop

 

Gouden Click Ringen

Gemaakt van echt, 18 karaats goud en daarom met recht sieraden te noemen: onze gouden click ringen! Ze zijn verkrijgbaar in witgoud, roodgoud en geelgoud, in diverse diameters en maten. Net zoals onze click ringen van chirurgisch staal en click ringen van titanium zijn ze ontzettend veelzijdig: perfect voor heel veel verschillende piercings!

Shop gouden click ringen hier

 

Dat was ons overzicht weer voor deze keer! Heb je vragen over onze producten of over ons assortiment? Neem dan natuurlijk gerust contact met ons op.