Ik ga op reis en neem mee: onze tattoo- en piercing favorieten!

8 jul 2022

Ga je op vakantie, gewoon een dagje weg of heb je een festival op de planning staan? Dan wil je natuurlijk ook onderweg goed voor je tattoo’s en piercings kunnen zorgen! We hebben een groot assortiment nazorgartikelen die ook nog eens makkelijk mee te nemen zijn. We zetten de fijnste producten voor je op een rijtje!

 

Je piercings schoonhouden onderweg

Als je op pad gaat, is het fijn om zo licht mogelijk te kunnen reizen. Daarom zijn handzame verpakkingen, die ook nog eens tegen een stootje kunnen, ideaal. In onze shop vind je verschillende oplossingen voor het verzorgen van je piercings terug, zoals:

  

Tattoo verzorging voor onderweg

Ook als je onderweg bent, verdienen je tattoo’s een goede verzorging. In de meeste gevallen zal je tattoo al lang en breed genezen zijn. Dan heb je genoeg aan je gebruikelijke douchezeep met als aanvulling een hydraterende crème. Mocht je tattoo nog wat verser zijn, dan is het aan te bevelen om regelmatig stof en vuil weg te wassen met een milde (tattoo) zeep en een extra verzorgende tattoo crème te gebruiken. Ook deze producten zijn nu in reisformaat in onze shop te vinden, zoals:

 

 

Tattoo Zonbescherming - Tattoos en UV straling

Gedoseerd zonlicht kan goed voor je zijn. Je lichaam maakt door het zonlicht extra vitamine D aan en meestal zal je huid ook blij worden van een paar zonnestralen. De inkt van je tattoos is er vaak wat minder blij mee, UV straling zorgt er namelijk voor dat je tattoos sneller gaan vervagen. De straling van de zon breekt de inkt beetje bij beetje af waardoor je tattoo door de tijd heen contrast en kleur zal verliezen. En aangezien de meeste tattoo's een behoorlijke investering zijn geweest, is dat natuurlijk zonde! Smeer jezelf dus goed in, zo blijven je dierbare plaatjes het langste mooi.

 

Hoe bescherm je je tattoo’s tegen de zon?

Extreme Sunblock SPF 50

Deze fijne Extreme Sunblock stick met SPF 50 van Easytattoo smeert makkelijk uit en beschermt je tattoo lang tegen de zon. Plakt niet, watervast en makkelijk aan te brengen!

Bestel de Extreme Sunblock stick voor tattoo's hier

 

Sunprotection Stick SPF 30

Deze kleine, handzame Sunprotection stick van Tattoomed is perfect om altijd bij je te hebben! Past makkelijk in elke tas of jaszak, dus geen excuus meer om je tattoo's onbeschermd te laten. Waterbestendig en 100% vegan.

Bestel de Sunprotection Stick voor tattoo's hier

 

Zonbescherming SPF 25 en SPF 50

Hydraterende zonbescherming van Tattoomed, met panthenol en Vitamine E. Deze zonbescherming smeert superfijn uit, is waterbestendig en kalmeert de huid. Waterbestendig en 100% vegan.

Bestel de Zonbescherming SPF 25 voor tattoo's hier

Bestel de Zonbescherming SPF 50 voor tattoo's hier

 

Aftersun

Voelt je huid na een zonnige dag wat droog aan, zelfs na voldoende smeren? Dat is op zich niet zo gek, want je huid kan flink uitdrogen van de zon. Gelukkig is er dan de Aftersun van Tattoomed, tjokvol met kalmerende en verzachtende ingredienten die je tattoo's weer hydrateren en je huid helpen te herstellen. Niet vet, niet plakkerig en 100% vegan.

Bestel de Aftersun voor tattoo's hierWil je nog meer weten over onze piercing- en tattoo nazorg voor onderweg? Neem dan gerust contact met ons op!