Comfortabel en handig: Piercingdiscs!

22 jan 2016
Piercingdiscs zijn er in diverse maten en soorten. Een discje ligt namelijk plat op de huid waardoor je piercing vaak een stuk minder voelbaar is en zo een stuk meer draagcomfort kan opleveren. Al onze discs zijn geschikt voor piercingsieraden met inwendig schroefdraad en passen op de meeste piercingstaafjes. Ideaal voor onder andere traguspiercings en andere kraakbeenpiercings, maar ook bijzonder geschikt voor ontzettend veel andere piercings. En onze discjes zijn ook perfect voor microdermals, natuurlijk. 
 
 

 

 
 
Materialen en soorten
In onze shop zijn zowel discjes van titanium als echt gouden discjes te vinden. Als je voor een simpel, plat discje gaat, dan kies je voor subtiele eenvoud maar ook meteen voor een stukje comfort. En als je toch liever een fancy discje wil, dan kun je ook nog kiezen voor een piercingdisc met steentjes of een discje met een figuurtje. Een van onze favorieten zijn de Titanium Zirconia Flowers die zowel voor 1,2 mm sieraden als 1,6 mm sieraden verkrijgbaar zijn. En mocht je op zoek zijn naar iets om je microdermal of ander piercing nét iets minder zichtbaar te maken? Dan zijn onze Hider Discs natuurlijk perfect!
 
 

 

 
Hoe maak je ze nou schoon?
Het schoonhouden van je piercings verdient natuurlijk ook voldoende aandacht. En met een piercingdiscje op je piercing, gaat dat ietsje anders dan met bijvoorbeeld een piercingballetje. Dat is ook meteen de reden waarom sommige piercers je adviseren om in het begin een standaard piercingballetje te dragen, die zijn wat sneller schoon te maken. Toch vraag het schoonmaken van een piercing met een discje niet heel veel moeite. Je kunt de discjes en je piercing perfect schoonhouden met een zoutoplossing of een milde piercingzeep. Welke schoonmaakmethode je ook gebruikt, zorg er in ieder geval voor dat je ook ónder het discje schoonmaakt en de boel goed naspoelt. Goed laten drogen, en klaar! Ennehm, mocht je piercing nog niet genezen zijn, overleg dan eerst even met je piercer voor je heel enthousiast je balletje voor een discje gaat wisselen.
 
 
Piercingdiscs bestellen? 
Dan zit je bij ons natuurlijk goed. Hier vind je alle piercing discs uit onze shop. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust even contact met ons op!
 
 
Telefoon: 072-7370119
Whatsapp: 06 4049 4149