All Over Piercings Pro - Groothandel voor de piercing professional

8 jul 2020

Ben je een professionele piercer en op zoek naar de beste materialen voor je shop? Dan ben je bij onze piercing groothandel aan het juiste adres! Op All Over Piercings Pro kun je terecht voor de alle benodigdheden voor de piercing professional. Hieronder geven we je een aantal highlights van de producten en merken die je in onze groothandel terug kunt vinden.

 

Comforties Nitril Handschoenen

De Easy Glide soft nitril handschoenen van Comforties zijn extra sterke handschoenen die ook nog eens makkelijk aan te trekken zijn. Zelfs met natte handen. De handschoenen hebben een goede tastgevoeligheid, zodat er tijdens het piercen supernauwkeurig gewerkt kan worden. De geruwde vingertoppen zorgen voor een goede grip en natuurlijk voldoen de Comforties handschoenen aan alle nodige Normen.

Shop Comforties Nitril Handschoen in onze groothandel

 

Easypiercing Piercing Nazorg

Al jaren zijn de Easypiercing nazorg producten favoriet bij menig piercer én bij consumenten. De Easypiercing lijn van Médical Body Art bestaat uit een hygiënische oplossing, een zoutoplossing, milde reinigingsgel en mondspoeling op basis van essentiële oliën. De hygiënische oplossing, zoutoplossing en reinigingsgel zijn verpakt in makkelijk te gebruiken sprayflacons. Zo kun je altijd hygiënisch de nazorg toedienen en kan ook de klant zelf thuis de juiste nazorg hanteren als door de shop voorgeschreven wordt. 

Bestel Easypiercing Nazorg hier

 

Mosquito Piercing Naalden

Mosquito piercing naalden zijn speciaal ontwikkeld voor de professionele piercer. De naalden zijn superscherp, per stuk steriel verpakt en in diverse maten verkrijgbaar. De self-releasing piercingnaalden van Mosquito bieden het gemak van een canule naald, maar met het grote voordeel dat je geen schaar nodig hebt om het eindstuk van de canule te verwijderen. Superhandig, want zo kun je het piercingproces nóg soepeler laten verlopen.

Bestel Mosquito Piercing Naalden hier

 

CleanySkin Piercingspray

De ideale piercingspray voor zelfs de lastig bereikbare piercings! CleanySkin Piercing Spray bestaat uit zoutoplossing met Panthenol, voor extra hydratie en vermindering van jeuk en irritatie.  De handige flacon is vanuit elke hoek te gebruiken, dus ook ondersteboven. Handig voor de verzorging van septumpiercings of kraakbeenpiercings, maar natuurlijk ook alle andere piercings.

Bestel Cleany Skin Piercing Spray hier

 

Alles Voor Een Hygienische Werkomgeving

Naast de bovengenoemde merken, vind je in onze shop natuurlijk ook alle andere benodigdheden voor de piercing professional. De piercing groothandel van All Over Piercings Pro heeft alles op het gebied van hygiënisch werken en schoonmaken. Denk hierbij aan oppervlake desinfectiemiddelen, handdesinfectie, mondkapjes, sterilisatiezakjes en nog veel meer. 

Bekijk hier alle professionele desinfectie en hygiëne middelen

 

Onze selectie piercingsieraden voor de professionele piercingshop

In onze groothandel vind je natuurlijk ook een grote collectie sieraden, geschikt voor de meest uiteenlopende piercings. Al onze sieraden zijn gemaakt van de beste materialen en spiegelglad gepolijst. Onze titanium piercing sieraden zijn perfect als initëel piercingsieraad, direct na het piercen. Onze titanium piercingsieraden met inwendig schroefdraad zijn van de allerbeste kwaliteit en een uitstekende keuze voor zowel nieuwe als reeds genezen piercings. Daarnaast vind je in onze groothandel ook diverse piercingsieraden waarmee je een geweldige shopcollectie aan kunt leggen, zodat je je klanten een ruime keuze aan prachtige piercingsieraden aan kunt bieden. 

Check onze online groothandel voor de nieuwste click ringen, barbells, balletjes en staafjes of click ring bedels.

 

Aanmelden?

Ben je een professionele piercer en wil je bij ons inkopen doen voor je studio? Meld je dan aan op de volgende pagina: All Over Piercings Pro inschrijfpagina