6 Prachtige threadless accessoires van écht goud!

23 nov 2023

Ben je op zoek naar inspiratie voor je curated ear? Check dan snel deze blogpost! We hebben 6 schitterende piercing accessoires voor je geselecteerd, allemaal van 18 karaats goud en threadless, dus makkelijk om in te doen.

Ga je voor klein en subtiel, of mag het van jou wel een keer flink schitteren? Check de foto's hieronder en laat je inspireren!

Gouden Waaier - Threadless

Geschikt voor elke gelegenheid en tóch superchique: onze threadless waaier van 18 karaats goud doet het altijd goed! De vorm is ideaal voor een traguspiercing, maar ook bovenin je oorschelp kan dit mooie accessoire een perfecte aanvulling zijn. Ook verkrijgbaar in witgoud!

Shop de Gouden Waaier hier

Gouden Slang - Threadless

Deze mooie, kleine slang staat fantastisch in het onderste gedeelte van je oor. Met een 0,8 mm of 1 mm threadless staafje  kun je dit sieraad gewoon als oorbel dragen. Ook als je piercings iets verder bovenin je oorlel zitten, zal de vorm van dit accessoire prachtig staan

Shop de Gouden Slang hier

Gouden Vintage Gem - Threadless

Op zoek naar iets moois voor je neuspiercing? Dan is dit sieraad perfect! Ook prima geschikt voor je oorpiercings, natuurlijk. De Gouden Vintage Gem is verkrijgbaar in verschillende maten, al vanaf 2 mm. De rand is afgewerkt met mooie stippen, het accessoire zelf is ingezet met een prachtige, donkergroene nano-gem. Maak 'm compleet met onze threadless neusstud of een ander threadless staafje

Shop de Gouden Vintage Gem hier

Gouden Zirkonia Triple Princess Hanger - Threadless

Dit fancy accessoire is ingezet met maar liefst drie princess-cut, premium zirkonia's. Om het geheel helemaal af te maken, is er aan de onderzijde een vierde premium zirkonia in ronde zetting toegevoegd, als subtiel hangertje wat geweldig staat in je piercings.

Shop de Gouden Zirkonia Triple Princess Hanger hier

Gouden Zirkonia Ster Cluster - Threadless

We looooove clusters! En jullie ook, hebben we inmiddels begrepen. Of het nu om onze bekende titanium zirkonia cluster sieraden gaat, of om de nieuwe 18 karaats gouden clusters, ze zijn allemaal fantastisch. Dit accessoire is extra bijzonder vanwege de druppelvormige, premium zirkonia's met een mooie, roze tint. Perfect voor allerlei oorpiercings, met name in de platte gedeeltes van je oorschelp!

Shop de Gouden Zirkonia Ster Cluster hier

Gouden Zirkonia Druppels Met Ketting - Threadless 

En als kers op de taart: deze bijzondere piercingketting! Natuurlijk ook gemaakt van 18 karaats goud en ingezet met druppelvormige, premium zirkonia's. Het gedeelte met de zirkonia's past op een threadless staafje naar keuze. De ketting kun je daarna om een ander piercingstaafje schuiven zodat je twee piercings met elkaar kunt verbinden. Prachtig om bijvoorbeeld een helixpiercing en een conchpiercing met elkaar te verbinden, maar je kunt natuurlijk nog veel meer combinaties maken. Er zijn ook nog andere, echt gouden piercingkettingen zonder schroefdraad verkrijgbaar in onze shop.

Shop de Gouden Zirkonia Druppels Met Ketting hier

 

Op zoek naar nog meer earcandy? Check onze site voor de nieuwste oorbellen, click ringen en barbells.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op.

Telefoon: 072-7370119

Whatsapp: 06 4049 4149

Email: info@alloverpiercings.nl