Titanium Balletje

AOP

Titanium Ball
  • Maat
    1,2 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
3,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Betaalbare kwaliteit en makkelijk te verwisselen! Deze balletjes zijn gemaakt voor sieraden met inwendig schroefdraad. Dit balletje heeft daarom geen gaatje, maar een stukje uitstekend schroefdraad wat je in het staafje draait. Het balletje is gemaakt van titanium, ideaal voor onrustige piercings. Supermooie balletjes met inwendig schroefdraad, perfect voor allerlei piercings! (Extra info: het schroefdraadje van dit balletje heeft een exacte dikte van 0,8 mm en past bij de andere 1,2 mm piercingsieraden van All Over Piercings, met inwendig schroefdraad)
  • Topkwaliteit piercingballetje!
  • Gemaakt van titanium
  • Geschikt voor piercingsieraden met inwendig schroefdraad
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
61080
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Titanium
Schroefdraad: 
Inwendig schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.333335
Average: 4.3 (3 stemmen)

Cijfer

3 reviews

8,7
5
Ik werd een week geleden wakker met een piercing die half uit mijn oor hing omdat het balletje er 's nachts af was gevallen. Mijn piercings groeien heel snel dicht waardoor ik hier van schrok maar gelukkig kon ik het balletje terugvinden. Ik had geen extra balletjes liggen waardoor ik gelijk maar extra balletjes besteld had als ik deze wel een keer echt kwijt raak. Er valt niet veel te zeggen over de balletjes zelf, deze zijn gewoon simpele titanium balletjes van goede kwaliteit. Ik raad deze zeker aan omdat het altijd handig is om extra balletjes te hebben. Ik heb er 1 van 4mm en 1 van 2,5mm besteld, en natuurlijk is de 4mm makkelijker om er op te draaien, maar dat lijkt me wel voor de hand liggend. Als je moeite hebt met het installeren van balletjes koop dan een grotere maat. Houdt er wel rekening mee dat deze balletjes alleen op AOP staafjes passen.
5
Heerlijk subtiel die kleine balletjes! Soms wil je gewoon een subtiel juweeltje en daarvoor zijn deze kleine maatjes ideaal.
3
Leuke balletjes, maar best moeilijk om maat 2.5 zelf er op te krijgen. Nu 4mm besteld. Hopelijk gaat dit makkelijker.