Gouden Click Ring

AOP

  • Maat
    1,2 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 94,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Je click ring vervangen door een echt juweel? Dat kan! Deze mooie Click Ring voor je piercings is gemaakt van 18 Karaats goud. De ideale ring voor je piercing als je graag een gladde ring in je piercings draagt die ook nog eens makkelijk te openen en sluiten is. En natuurlijk voor als je op zoek bent naar de hoogste kwaliteit. Het segmentje in deze ring zit vast aan de ring en heeft aan een zijde een scharnier. Je klikt hem zo open, doet hem in je piercing en klikt hem weer dicht. Done! Met name geschikt voor lippiercings , helixpiercings en septumpiercings.
  • Handige click ring voor diverse piercings
  • Gemaakt van 18 Karaats Goud
  • Ook verkrijgbaar in 1mm dikte
  • Gaat super makkelijk open en dicht
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
20391
Kleur: 
Goud
Materiaal: 
Goud

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

5
Average: 5 (5 stemmen)

Cijfer

5 reviews

10,0
5
Makkelijk in te doen en heel mooi gouden ringetje. Ook perfect voor m'n neuspiercing.
5
Voor een ringetje wat je non-stop draagt, mag het wel wat duurder zijn vind ik. Dus dit ringetje aangeschaft in 7mm om mijn 2e en 3e gaatje tot orbital te maken. Zit comfortabel, blijft mooi ondanks 'm altijd dragen. Het clicksysteem is makkelijk maar wel stevig en betrouwbaar. Nog nooit meegemaakt dat-ie uit zichzelf open sprong.
5
Ik had voorheen een ring van chirurgisch staal met een gouden plating voor m'n neuspiercing, maar die ging er na verloop van tijd steeds lelijker uitzien. Het gouden laagje sleet er af, en dan bleef je zitten met een soort-van-maar-niet-helemaal gouden ring. Nu dan toch eindelijk een echt gouden. Het click-mechanisme gaat makkelijk open en dicht, maar je kan 'm niet zonder meer lostrekken als je even aan je piercing zit. Nog even de kleur vergeleken met de ring die ik nu 7 maanden in had, die was al redelijk verkleurt... Voor 80 euro ben ik ontzettend blij met deze echt gouden ring, zal me op de lange termijn een hoop geld schelen!
5
Super handige ringen, ik kan niet goed tegen metalen die minder zijn dan titanium of goud en al zeker niet in een kraakbeenpiercing, maar deze voelt echt geweldig. Had initieel 2 ringen gekocht voor mijn dubbele helix maar gebruik enkel de bovenste omdat de onderste nog eens durft zwellen, en de opening van de ring is niet heel groot waardoor ik deze dan niet uit krijg. Gebruik deze dan als een orbital in mijn 2 bovenste oorlelpiercing en daar past ie perfect. De clicker is ook heel handig en makkelijk open en toe te krijgen, doch secuur. Ook heel prijslijk in vergelijking met andere merken. Heel blij mee.
5
Hiervoor droeg ik een 'goudkleurige' click ring (via een andere shop), van een materiaal waar ik blijkbaar absoluut niet tegen kan. Het voelde bijna als een ontsteking. Vrijdag deze septum binnen gekregen en vandaag, zondag, al totaal geen pijn meer! Super resultaat dus, het geld waard.