Click Ring

AOP

Click Ring
  • Maat
    1 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
11,95

Beschrijving

Makkelijk te openen en te sluiten! Mooie Click Ring voor je piercings, gemaakt van chirurgisch staal. De ideale ring voor je piercing als je graag een gladde ring in je piercings draagt die ook nog eens makkelijk te openen en sluiten is. Het segmentje in deze ring zit vast aan de ring en heeft aan een zijde een scharnier. Je klikt hem zo open, doet hem in je piercing en klikt hem weer dicht. Done! Ideaal voor neuspiercings en helixpiercings.
  • Handige click ring voor diverse piercings
  • Gemaakt van chirurgisch staal
  • Verkrijgbaar in diktes van 1mm t/m 3 mm
  • Verkrijgbaar in diverse diameters
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
20379
Coating: 
P.V.D. Roodgoud
Kleur: 
Roodgoud
Materiaal: 
Chirurgisch Staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.90909
Average: 4.9 (11 votes)

Cijfer

11 reviews

9,8
5
De 8mm gekocht voor mijn neusvleugelpiercing in de kleur rosegold. Ben er heel blij mee! Zo'n handig systeem, kan gewoon zelf m'n piercing vervangen. Gelijk besteld in zilver en zwart.
5
Top ringetje! Mooie kleur en handig in en uit te doen, sluit mooi af. Ik heb het ringetje besteld met een diameter van 6mm, waardoor hij (bij mij) mooi langs de neusvleugel aansluit.
5
Fits really good and the color is just perfect! I love it!
4
Mooi fijn, simpel ringetje. Echt een roodgoude kleur. Ik heb hem in 9mm besteld voor mijn conch, wat helaas wel iets te krap zit.
5
Heel mooi, fijn ringetje. Ik draag 7mm in mijn 2e lobepiercing. Eenvoudig in en uit te doen, blijft verder goed zitten en verkleurt niet bij douchen. Top!

Pagina's