Mini Recht Staafje

Straight mini barbell post
  • Maat
    1,2 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
1,95

Beschrijving

Piercing spare parts, in het zwart! Eenvoudig staafje van chirurgisch staal met een dikte van 1,2 mm, afgewerkt met een zwarte P.V.D. coating. Ideaal wanneer je enkel het staafje van je piercing wil vervangen. Of stel je toch liever je eigen sieraad samen? Kies dan voor onze bijpassende balletjes of spikes. Let op: je ontvangt alleen het losse staafje na het bestellen van dit artikel, zonder balletjes of andere opschroefaccessoires.
Artikelnummer: 
14052
Coating: 
P.V.D. Zwart
Kleur: 
Zwart
Materiaal: 
Chirurgisch staal
Schroefdraad: 
Normaal Schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.2
Average: 4.2 (5 stemmen)

Cijfer

5 reviews

8,4
4
Alles wat je verwacht van een staafje en ik kan ze gebruiken op alle plaatsen in mijn oor, fantastisch!
5
Heel leuk staafje! Ik heb die van 6mm, maar helaas nog een beetje te krap voor mijn helix, vanwege de genezing. Nog eventjes geduld, dan kan ik hem dragen samen met mijn goudkleurige spikes ter verandering van mijn barbell! :)
4
Ik heb deze staafjes in 6mm en 8mm voor mijn helix en lobe. Het zijn fijne staafjes, die qua kleur perfect combineren met de zwarte chirurgisch staal en zwarte acryl balletjes.
4
Ik heb deze staafjes ook in mijn oorlellen zitten. Ze gaan inderdaad zonder problemen door geschoten gaatjes heen. Heel degelijke dingetjes, prijs is wel in vergelijking met gewone zilverkleurige staafjes vrij hoog.
4
Dit staafje bevalt mij heel goed. ik heb een poos terug een oorbel in de bovenkant van mn oor laten zetten en die deed me toch regelmatig zeer als ik er op lag. Heb dit staafje met 2 bolletjes eraan nu in mn oor zitten en gelijk geen last meer. Het heeft een iets grotere dikte als de oorbellen die geschoten worden maar kan er zonder probleem of pijn door.

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.