Multi Jewelled Multicolor Bal

Multi Jewelled Multicolor Bal
  • Maat
    1,6 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 7,95

Beschrijving

Gegarandeerd dat deze balletjes je piercings omtoveren tot ware eyecatchers! De kleine, met de hand ingezette kristallen schitteren je tegemoet in dit prachtige, opschroefbare balletje. Een laagje kunsthars zorgt ervoor dat de kristallen op hun plek blijven zitten en het balletje bovendien supercomfortabel draagt. Zelfs als sieraad voor een tongpiercing! Een kern van staal zorgt er voor dat je het balletje zo vaak kunt schroeven als je wil. Deze balletjes zijn geschikt voor staafjes met een dikte van 1,6 mm.

Let op! Draag je dit balletje op je tongpiercing? Houd er dan rekening mee dat dranken als druivensap, rode wijn en bijvoorbeeld bessenjenever ervoor kunnen zorgen dat het laagje kunsthars verkleurt. Ook blauwe Listerine kan voor ongewenste kleureffecten zorgen. Wissel desnoods het balletje even om voor bijvoorbeeld een metalen balletje om de verkleuring te voorkomen.
Artikelnummer: 
11214
Coating: 
Epoxy Gecoat
Kleur: 
Roze
Materiaal: 
Chirurgisch Staal
Schroefdraad: 
Normaal Schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

0.5
Average: 0.5 (1 stem)

Cijfer

1 reviews

1,0
0.5
De multi jewelled balls heb ik in verschillende soorten en kleuren gekocht, voor navel-, tong- en traguspiercing. Deze multicolor lijkt op het beeldscherm steentje met min of meer dezelfde kleur te hebben, maar in het echt zijn het verschillende tinten wit, roze en blauw. In het roze opschroefballetje vond ik dat persoonlijk te druk en daardoor ook echt niet mooi. In de blauwe variant daarentegen vind ik diezelfde steentje juist wel leuk!

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.