Opschroefbare Mini Opaalbal

AOP

Threaded Opal Mini Ball
  • Maat
    1,2 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
5,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Laat je piercings schitteren met deze prachtige opaal balletjes! Deze mooie balletjes zijn gemaakt van schitterend synthetisch opaal (faux-pal) en passen op 1,2 mm piercings. De ronde vorm van het balletje zorgt ervoor dat de kleuren extra mooi naar voren komen en laat je piercing werkelijk schitteren. Verkrijgbaar in 2 verschillende diameters. Geschikt voor allerlei piercings!
  • Prachtig balletje voor je piercings
  • Gemaakt van synthetisch opaal
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
10153
Kleur: 
Black Opal
Materiaal: 
Synthetisch Steen
Schroefdraad: 
Normaal Schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

3.875
Average: 3.9 (4 stemmen)

Cijfer

4 reviews

7,8
2.5
Echt prachtige kleur, ik ben er helemaal verliefd op. Ik had hem in mijn inner conch, dat stond fantastisch. Subtiel, maar heel chique. Ik zeg had, want ik was hem helaas na een paar dagen al kwijt :< Daarom relatief weinig sterren, hij leek niet goed vast te draaien.
5
Ik heb dit balletje gekregen van mijn vriend. Ik dacht ook dat de kleur donkerder zou zijn en dus meer op een soort van galaxy zou lijken. Maar het heeft inderdaad meer een groen/blauwe look. Wat ik ook erg mooi vind. Door het licht veranderd die ook qua oog opslag. Ben er alsnog super blij mee!
3
De kleur is erg mooi maar niet zo donker als je misschien verwacht. Het balletje reflecteert veel licht vooral in een blauw glans. Daarom ziet het er meer uit als een donkerblauw balletje. Het balletje van 3mm is in werkelijkheid 3,4mm en dat maakt hem wel wat groot voor sommige piercing plaatsen als je van kleine balletjes houd. Controleer ook goed het schroefdraad. Ik had alle 5 kleuren besteld en een paar kon ik niet op mijn staafje draaien. All Over Piercings heeft deze natuurlijk wel kosteloos vervangen.
5
Staat echt super!! (tragus)

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.