Oorbellen in diverse soorten en materialen

Oorbellen zijn waarschijnlijk de meest veelzijdige sieraden die er bestaan, want er bestaan heel veel soorten. Het leukste aan oorbellen is het feit dat ze zó ingeburgerd zijn. Hierdoor is ons aanbod aan oorbellen ook groot: oorknopjes, oorbel hangers, oorbel ringen (grote én kleine), oorbel jackets en oorbel cuffs – je vindt ze allemaal in ons assortiment. Oorbellen zijn vrijwel pijnloos om te zetten en erg makkelijk te onderhouden, over het algemeen makkelijker dan andere piercings. Het zijn daarom vaak ‘instappiercings’: voordat je een piercing op een andere lichaamsplek neemt, neem je vaak eerst oorbellen. Daarom zie je ook regelmatig kinderen met oorbellen.

Een greep uit ons assortiment oorbellen

Oorbellen kopen? Dan zit je goed bij All Over Piercings. In ons assortiment vind je tal van verschillende oorbellen. Deze komen in verschillende groottes: van reusachtige hoops tot subtiele ringetjes, en van eenvoudige staafjes tot glanzende knopjes. Verder zijn onze oorbellen beschikbaar in alle kleuren van de regenboog en zijn zij ook beschikbaar in tal van materialen: chirurgisch staal, messing, titanium, goud, metaal, witgoud, roodgoud en zilver. Zo is er voor ieder wat wils.

Piercings en oorbellen bij All Over Piercings

De allerbeste oorbellen koop je natuurlijk bij All Over Piercings! Wij zijn expert op het gebied van piercingsieraden, tattooverzorging, unieke make-up en meer. Ook bieden wij unieke services, zo kunnen wij jouw bestelling ook discreet verpakken – als je dit wilt natuurlijk. Heb je vragen of advies nodig? Bel of Whatsapp ons op 06-40494149.