Wat zijn Navelpiercings?

Navelpiercings zijn piercings die door de rand van je navel gezet worden. Bij navelpiercings komt het heel vaak voor dat er een piercing door het midden van de bovenkant van de navel gezet wordt, maar er zijn allerlei combinaties mogelijk. Ook kunnen er meerdere navelpiercings tegelijk gezet worden. Navelpiercings zijn verkrijgbaar in allerlei materialen, kleuren en soorten. De ringetjes en staafjes van All Over Piercings zijn de perfecte sieraden voor je Navelpiercings. 

 

Een greep uit ons assortiment

Wil je Navelpiercings kopen? Dan zit je goed bij All Over Piercings. In ons assortiment vind je een groot assortiment van verschillende Navelpiercings. We hebben titanium navelpiercingsecht gouden navelpiercings en nikkelvrije navelpiercings en meer. Onze Navelpiercings zijn verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende kleuren en in meerdere maten. Zo zit er altijd wel iets van jouw voorkeur bij.

 

Piercings bij All Over Piercings

De allerbeste Navelpiercings koop je natuurlijk bij All Over Piercings! Wij zijn expert op het gebied van piercingsieraden, tattooverzorging, piercing nazorg, haarverf en meer. Ook bieden wij unieke services, zo kunnen wij jouw bestelling ook discreet verpakken – als je dit wilt natuurlijk. Heb je vragen of advies nodig? Bel of Whatsapp ons op 06-40494149.