Wat zijn Threadless Piercing Sieraden?

Threadless piercing sieraden, of kort gezegd threadless piercings, zijn piercingsieraden zonder schroefdraad. Het staafje van een threadless piercingsieraad heeft een opening waar een speciaal, threadless accessoire op past. Het accessoire wat erop moet is voorzien van een dun pinnetje. Dit pinnetje is licht gebogen waardoor het zichzelf vastklemt als je het in het staafje duwt. Je hoeft het het piercingsieraad daarom niet meer in elkaar te schroeven, wat natuurlijk soms nogal eens een gepriegel kan zijn. Een ander voordeel van threadless piercings is dat alle accesoires hetzelfde dunne pinnetje hebben en daarom op alle maten piercing staafjes uit onze shop passen. Je hoeft dus niet meer op de maat van het sieraad te letten als het om combineren gaat. Wat ons betreft is threadless dé oplossing voor alles piercings en voorkomt het een hoop irritaties die met het wisselen van sieraad wel eens kunnen ontstaan. Ons gehele assortiment threadless piercingsieraden past op elkaar. Let er wel op dat niet elke fabrikant dezelfde maat threadless produceert, waardoor het soms niet te combineren is met andere merken.

Een greep uit ons assortiment

Wil je threadless piercingsieraden kopen? Dan zit je goed bij All Over Piercings! In onze webshop vind je een groot assortiment piercingsieraden zonder schroefdraad, van verschillende materialen zoals titanium, nikkelvrij staal en echt goud. De threadless accessoires zijn voorzien van de mooiste kwaliteit zirkonia's of zelfs echte edelstenen. Maak de mooiste combinaties voor je curated ear en combineer het met click ring bedels of piercing kettinkjes.

Piercings bij All Over Piercings

De allerbeste Piercing Ringen koop je natuurlijk bij All Over Piercings! Wij zijn experts op het gebied van piercingsieraden, tattooverzorging, piercing nazorg, haarverf en meer. Je hebt bij ons garantie op je aankoop en onze unieke services maken je shopervaring helemaal compleet. Heb je vragen of advies nodig? Bel of Whatsapp ons op 06-40494149.