0 producten gevonden

Wat zijn Microdermal Piercings?

Microdermal piercings zijn kleine sieraden die als het ware geïmplanteerd worden onder je huid.  Een piercing gaat aan de ene kant door je huid, en aan de andere kant weer eruit. Een microdermal piercing heeft maar een gaatje en wordt met een klein voetje onder je huid vastgezet. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei materialen, kleuren en soorten. De Microdermals van All Over Piercings zijn van hoge kwaliteit. 

 

Een greep uit ons assortiment

Wil je Microdermals kopen? Dan zit je goed bij All Over Piercings! In onze webshop vind je een groot assortiment Microdermal piercings. Verkrijgbaar in allerlei diverse materialen, zoals Gouden Microdermal Discs, Titanium Microdermal Discs. Onze Microdermals laten je piercings gegarandeerd schitteren en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zeker weten dat iets iets van jouw voorkeur bij zit.

 

Microdermal Piercings bij All Over Piercings

De allerbeste Microdermals koop je natuurlijk bij All Over Piercings! Wij zijn experts op het gebied van piercingsieraden, tattooverzorging, piercing nazorg, haarverf en meer. Je hebt bij ons garantie op je aankoop en onze unieke services maken je shopervaring helemaal compleet. Heb je vragen of advies nodig? Bel of Whatsapp ons op 06-40494149.