Stalen Septum Retainer

  • Lengte
    6 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
2,95

Beschrijving

Verberg je septumpiercing met de deze comfortabele stalen septum retainer. De retainer heeft korte pootjes waardoor hij vrijwel niet zichtbaar is. Verkrijgbaar in vier verschillende maten.
Artikelnummer: 
26007
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Chirurgisch staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4
Average: 4 (10 stemmen)

Cijfer

10 reviews

8,0
3.5
Met de pootjes omhoog is deze retainer absoluut niet te zien. Het draagcomfort is ook prima. Helaas valt hij nogal gemakkelijk uit, zeker als ik mijn neus snuit.
2
Materiaal van de piercing is goed, maar ik draag hem zelf persoonlijk niet graag. Kriebelt als ik hem in heb, en valt uit als ik mijn neus wil snuiten of zelfs gewoon aan m'n neus wrijf.
3.5
Fijn product! In de koude tijd van het jaar veel last van condens, en met een ringetje in geeft dat constant het gevoel van druppel aan mijn neus, door al het vegen een vreselijk gevoelige neus. Dan is de retainer heel fijn en heb ik daar geen last van en kan de huid wat herstellen. Zojuist mijn retainer verloren en heb ik dus dikke pech!
5
Klein en fijn. Valt niet op, maar als men het opvalt: ''Heb je een nietje door je neus? '' Lekker punk.
5
Fijne kleine retainer. Niemand ziet dat je een septum hebt. Heel fijn voor bijvoorbeeld op het werk. Had voorheen eentje met lange pootjes, maar die waren voor mij te lang, waardoor ik ze steeds voelde. Deze daarintegen voel je helemaal niet zitten! Zeer tevreden

Pagina's

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.