Ball Closure Ring - Vast Balletje

AOP

Fixed Ball Closure Ring
  • Maat
    1,2 mm
  • Balmaat
    3 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
1,95

Beschrijving

Nooit meer dat balletje verliezen! Deze handige fixed ball closure ringen zijn gemaakt van buigzaam chirurgisch staal. Het staal is onthard met behulp van een speciaal proces, waardoor de ringen met de hand open en dicht te buigen zijn. Het balletje zit vast aan de ring, die kan je daarom nooit verliezen! Je kunt de ringen openen door de uiteindes zijwaards te buigen. Nadat je de ring in je piercing gedaan hebt, sluit je de ring door in tegengestelde richting te buigen.
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
18802
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Chirurgisch staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

3.9
Average: 3.9 (5 stemmen)

Cijfer

5 reviews

7,8
5
Super! Ik ben er erg blij mee!
2
Je kunt hem bijna niet buigen met je handen. Veel kracht voor nodig. Niet echt effectief
3
Fijne piercing voor deze prijs. Het materiaal is erg sterk. Buigen is daardoor lastig, maar het gaat wel. Enige nadeel vind ik dat er een kleine opening blijft tussen het balletje en de ring. Hierdoor blijft mijn haar wel eens hangen in de piercing, wat niet heel handig is.
4.5
Mooi ringetje, erg stevig... laat zich iets minder makkelijk buigen dan de omschrijving doet vermoeden maar het lukt wel! Blij mee....
5
De piercing is heel sterk, ondanks het staal verbogen kan worden. Ziet er goed uit en is makkelijker in te brengen dan een piercing met een los balletje!

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.