No Flare Retainer

Gorilla Glass

No flare retainer
-+
Aantal & prijs is per stuk
7,95

Beschrijving

Now you see em, now you don't! Supercomfortabele retainer van Gorilla Glass, gemaakt van kristalhelder boorsilicaat glas. Hypoallergeen en lichaamsvriendelijk, hierdoor zijn deze retainers ideaal voor pas gezette of net opgerekte piercings. De retainer draagt ontzettend comfortabel en iseen stuk minder zichtbaar dan een metalen piercingsieraad. Deze retainers heeft geen flares of bolletjes aan het uiteinde en is hierdoor geschikt voor diverse piercings. Wordt geleverd met twee silicone o-ringen om de retainer op zijn plek te houden.

Alle Gorilla Glass producten zijn volledig handgemaakt.
Merk: 
Gorilla Glass
Artikelnummer: 
45880
Draagbare lengte: 
9 mm
Kleur: 
Transparant
Materiaal: 
Glas
Flare: 
No Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.07143
Average: 4.1 (7 votes)

Cijfer

7 reviews

8,1
3
Fijne retainers, mooi dat ze niet zo opvallend zijn. Wel jammer dat je de o-ringetjes zo vaak kwijtraakt! Een zakje reserveringen is dus wel handig
2.5
Heb er een voor mijn septumpiercing, voor bij sollicitatiegesprekken en dergelijke. Je ziet het staafje totaal niet, en in dat opzicht voldoet het aan alle eisen van een retainer. Het is alleen dat het glazen staafje soms nogal glibberig kan worden door de inhoud van je neus en daarom gemakkelijk uitvalt. Ik zou niet aanraden deze te kopen als je er een hele dag mee rond wilt lopen, want dan ga je hem verliezen. Je neus snuiten is zeker geen optie. Voor kortere perioden (=de duur van 1 sollicitatiegesprek) is het prima.
4
Deze heb ik in 2,5mm. Zit prima.
5
Ik draag er vrijwel altijd twee van 3mm zonder O-ringen, omdat ik dat erg leuk vind staan. Niet erg opvallend, totdat heel soms de zon er mee speelt. Jammer dat ze er niet in 4mm zijn, want ik wil toch nog een maatje groter misschien.
5
Erg fijne retainers. Ik gebruik er zelf 2 voor mijn industrial op het werk.

Pagina's

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.