921 producten gevonden

Pagina's

Wat zijn Helix Piercings?

Helix Piercings zijn piercings die door het stukje opstaande rand van je oor gezet worden, aan de buitenkant van je oorschelp. Helix piercings zijn kraakbeenpiercings en hebben daardoor een wat langere genezingstijd dan de meeste andere piercings. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei materialen, kleuren en soorten. De ringetjes en staafjes van All Over Piercings zijn de perfecte sieraden voor je Helix Piercings. 

 

Een greep uit ons assortiment

Wil je Helix Piercings kopen? Dan zit je goed bij All Over Piercings. In ons assortiment vind je een groot assortiment van verschillende Helix Piercings. Deze zijn beschikbaar in verschillende materialen, zoals Helix Piercings goud, Helix Piercings titanium, Helix Piercings chirurgisch staal en meer. Onze Helix Piercings zijn verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende kleuren en in meerdere maten. Zo zit er altijd wel iets van jouw voorkeur bij.

 

Piercings bij All Over Piercings

De allerbeste Helix Piercings koop je natuurlijk bij All Over Piercings! Wij zijn expert op het gebied van piercingsieraden, tattooverzorging, piercing nazorg, haarverf en meer. Ook bieden wij unieke services, zo kunnen wij jouw bestelling ook discreet verpakken – als je dit wilt natuurlijk. Heb je vragen of advies nodig? Bel of Whatsapp ons op 06-40494149.