Ball Closure Ring - Vast Balletje

AOP

  • Maat
    0,8 mm
  • Balmaat
    3 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
4,95

Beschrijving

Nooit meer dat balletje verliezen! Deze handige fixed ball closure ringen zijn gemaakt van buigzaam chirurgisch staal. Het staal is onthard met behulp van een speciaal proces, waardoor de ringen met de hand open en dicht te buigen zijn. Het balletje zit vast aan de ring, die kan je daarom nooit verliezen! Je kunt de ringen openen door de uiteindes zijwaards te buigen. Nadat je de ring in je piercing gedaan hebt, sluit je de ring door in tegengestelde richting te buigen.
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
18810
Coating: 
P.V.D. Goud
Kleur: 
Goud
Materiaal: 
Chirurgisch staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.875
Average: 4.9 (4 stemmen)

Cijfer

4 reviews

9,8
5
Mooi ringetje maar helaas de verkeerde maat besteld. Wel een aanrader!
5
Ik heb de ball closure ring in de maat 7mm en in de goude coating. Handig met het open en dicht maken van het ringetje. En daarnaast superblij dat ze niet verkleuren!!! Dat is voor mij het allerbelangrijkste!! Top product!
5
Fijn ringetje, ik heb er inmiddels 2 die ik dag en nacht in gewone gaatjes (oorlel) draag. Blijven perfect zitten, merk niet dat ik ze in heb. Heel tevreden mee.
4.5
Erg mooi, fijn en dun ringetje. Ik heb 10mm en moest even wennen aan het open en dichtklik systeem, aangezien het balletje vast zit aan 1 kant, maar blijft ongetwijfeld goed zitten op deze manier!

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.