Open Neusring

AOP

Open nose ring
  • Maat
    1 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
5,95

Beschrijving

Dit moet haast wel het meest handige neusringetje zijn wat je ooit bent tegen gekomen... De ring heeft een klein discje aan het uiteinde zodat de ring niet uit je piercing valt. Het discje (met een diameter van 2,5mm) rust tegen de binnenkant van je neusvleugel aan, waardoor het lijkt alsof je een gesloten, egale ring draagt. Supermakkelijk in te doen en draagt ontzettend comfortabel! Gemaakt van zwart P.V.D. gecoat chirurgisch staal.

Verkrijgbaar in verschillende diktes en diameters.
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
25558
Coating: 
P.V.D. Zwart
Kleur: 
Zwart
Materiaal: 
Chirurgisch staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.5625
Average: 4.6 (8 stemmen)

Cijfer

8 reviews

9,1
5
Heel mooi ringetje! Ik heb hem in zilver, goud en zwart! Heb de zilveren al drie jaar en ziet er nog als nieuw uit, top kwaliteit! Zwart is zeker leuk als afwisseling.
4.5
Mooie piercing, sluit mooi aan en is niet te grof in het gezicht, ondanks dat het zwart is. De piercing is niet glad en schuift niet.
4
Prima sieraad. Heb deze wel iets bij moeten buigen omdat de hoek tussen het diskje en het sieraad zelf wat te krap was, maar niks wat niet verholpen kon worden met een tangetje. Zit nu prima en heeft een mooie zwarte kleur.
4
Dit ringetje sluit goed aan, is makkelijk in te steken en te veranderen, en je voelt 'm niet zitten. Ideaal voor als ik al m'n piercings in zwart draag :)
5
Heel praktisch, ziet er mooi uit en is echt zwart zwart!

Pagina's