Open Neusring

AOP

Open nose ring
  • Maat
    1 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
3,95

Beschrijving

Dit moet haast wel het meest handige neusringetje zijn wat je ooit bent tegen gekomen... De ring heeft een klein discje aan het uiteinde zodat de ring niet uit je piercing valt. Het discje (met een diameter van 2,5mm) rust tegen de binnenkant van je neusvleugel aan, waardoor het lijkt alsof je een gesloten, egale ring draagt. Supermakkelijk in te doen en draagt ontzettend comfortabel! Gemaakt van chirurgisch staal.

Verkrijgbaar in verschillende diktes en diameters.
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
25550
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Chirurgisch Staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.35
Average: 4.4 (50 stemmen)

Cijfer

50 reviews

8,7
2
Misschien ligt het aan hoe mijn neuspiercing is gezet, maar wanneer ik deze ring in doe zie je supergoed dat hij open is. Het metalen plaatje aan de binnenkant staat haaks op mijn kraakbeen, terwijl je voor de illusie van de gesloten ring nodig hebt dat hij goed aansluit. Erg jammer, want hij is supermakkelijk om in te brengen en ook nog eens crazy goedkoop. Geen sieraad voor mij helaas...
5
Ik draag al heel lang deze neuspiercing met 0,8mm dikte en kon zonder problemen die van 1mm in voor de verandering. Staat goed. Je voelt hem eigenlijk niet zitten en hij blijft echt heel lang mooi!
4
Fijn ringetje, wel even gepiel de eerste keer inbrengen, maar dat is het waard. Hij zit comfortabel, enige is wel dat het ringetje nog wel eens wil terug draaien en dat ziet er een beetje stom uit. Maar net zo makkelijk duw je het ringetje weer op z'n plek. Geen spijt gehad van deze aankoop.
5
Heel fijn ringetje, sluit mooi aan. Ben er super blij mee!
3.5
Het 7mm ringetje zit mooi strak om mijn neusvleugel heen maar het discje aan de binnenkant steekt schuin in m'n neus en dat voelt niet altijd prettig. Misschien is dit beter met een net even groter ringetje. Indoen moet je handig in worden, ook hier, wellicht makkelijker met een grotere maar deze zit zo mooi strak om m'n neusvleugel. Zeer vriendelijke geprijsd!

Pagina's