Titanium Neuspiercing Met Cabochon Opaal

AOP

Titanium Opal Cabochon Nosestud
  • Lengte
    6 mm
  • Balmaat
    2,5 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
5,95

Beschrijving

Fancy neusstud voorzien van een cabochon (bol) geslepen imitatie opaal. Deze neusstud is gemaakt van titanium en daarmee zeer geschikt vooor nieuwe piercings. Het sieraad is in een hoek van 90 graden gebogen en heeft een draagbare lengte van 6mm. Verkrijgbaar in twee verschillende diktes: 0,8mm en 1mm. De 0,8mm is voorzien van een 2,5mm opaal en de 1mm dikke stud heeft een 3mm opaal.
  • Prachtige imitatie opaal verkrijgbaar in vijf kleuren
  • Sieraad gemaakt van titanium
  • Verkrijgbaar in twee verschillende diktes
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
25401
Kleur: 
Light Green Opal
Materiaal: 
Titanium

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.785715
Average: 4.8 (7 stemmen)

Cijfer

7 reviews

9,6
5
Leuke stud. Het fijne aan de L-vorm vind ik dat hij makkelijk in te doen is. Aangezien ik nog een beetje een beginner ben als het om neuspiercings gaat is dat wel zo fijn! Verder is het een heel subtiel en "lieflijk" steentje en ik ben er heel erg blij mee!
5
Heerlijk sieraad, je voelt hem niet zitten. Heel comfortabel en makkelijk in te krijgen. Ik heb deze op 1 mm en vind hem behoorlijk subtiel. Sluit mooi aan aan mijn neus en de kleur is prachtig, zacht en toch aanwezig. Een van mijn favorieten!
4.5
Heel mooi steentje, schittert iedere keer net even anders als het licht erop valt. Piercing draait af te toe wel wat, waardoor het staafje een klein stukje uit je neusgat kan steken, maar is makkelijk in te brengen en je voelt er niet van.
4
2 stuks in 1mm gekocht voor mijn dubbele nose piercing Prachtige kleur schakeringen. Ondanks dat t een klein sieraad is.
5
Perfect in combinatie met een septum ring, subtiel en toch verrassend mooi.

Pagina's

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.