Doorlopende Ring

AOP

Doorlopende Ring
  • Maat
    0,8 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
2,95

Beschrijving

De perfecte ringen voor je piercings! Deze supermooie, doorlopende ringen zijn gemaakt van buigzaam chirurgisch staal. Het staal is onthard met behulp van een speciaal proces, waardoor de ringen met de hand open en dicht te buigen zijn. Ideaal als je niet graag van sieraad verwisselt en een gladde, stevige ring wil, bijvoorbeeld voor je neuspiercings! Onze doorlopende ringen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en geschikt voor diverse piercings.

Openen en sluiten: pak de ring stevig vast bij de uiteinden en buig ze naar de zijkant toe open. Verwissel de piercing ring en buig de uiteinden weer naar elkaar toe. Check ook onze blogpost met meer info: Hoe open je piercing ringen en andere piercingsieraden?
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
20084
Coating: 
P.V.D. Goud
Kleur: 
Goud
Materiaal: 
Chirurgisch staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.625
Average: 4.6 (8 stemmen)

Cijfer

8 reviews

9,3
2
Ik sluit me helaas niet aan bij de rest van de reviews, dat hij makkelijk terug te buigen is, ik krijg 'm helemaal niet meer dicht. Wel een fijn ringetje en snelle levertijd.
5
Fijn ringetje! Ik draag hem als neuspiercing en hij zit prima! Goed in te doen en dicht te buigen.
5
2 ringetjes voor dubbele high lobe, zit perfect en was makkelijk dicht te buigen!
5
Fijn ringetje, zit netjes en comfortabel! Was makkelijk in te doen en dicht te buigen (heb er een tangetje bij gebruikt).
5
Top ringetje! Ik gebruik hem in mijn neus, iets lastiger om hem mooi aan te laten sluiten rond je neusvleugel maar dan draai je de opening gewoon naar binnen en ziet die der perfect uit! Ook leuk te gebruiken als fake septum.

Pagina's